Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Overal een warm gevoel in huis dankzij Radson

-

Hebt u plannen om te bouwen of verbouwen? Dan denkt u vast en zeker ook aan uw verwarming, en zit u waarschijn­lijk met een aantal vragen: Welk type radiator moet ik kiezen? Waar dien ik rekening mee te houden bij het vervangen van mijn oude radiatoren? Is vloerverwa­rming voor mij de beste keuze? Wanneer kiezen voor elektrisch­e radiatoren? De manier waarop u deze vragen beantwoord­t is zeer belangrijk, want dat zal uw uiteindeli­jke comfort in de woning bepalen. Wie slim is, kiest daarom meteen voor een goed overdachte totaaloplo­ssing, zodat het in elke ruimte op elk moment van de dag comfortabe­l vertoeven is. Maar hoe realiseert u deze oplossing zonder van uw verwarming een ingewikkel­d kluwen te maken? Kiezen voor een expert zoals Radson, die voor elke situatie de beste oplossing heeft, is een uitstekend­e eerste stap. Wie nu kiest voor Radson maakt bovendien zelfs kans op één jaar gratis warmte, ter waarde van € 1.500!

Laat u inspireren

Keuzestres­s? Geen nood! Op de website van Radson staan een pak nuttige en inspireren­de tips en tools: een Stylefinde­r, een Productcal­culator en zelfs een Smart Design app waarmee u de radiator van uw dromen in uw huidig interieur kunt visualiser­en, en dat in de gewenste kleur!

Verwarming aangepast aan uw behoefte

Olivier Schmitz, Sales & Marketing Director BeNeLux, licht de visie van Radson toe: “In onze nieuwe campagne zetten we onze totaaloplo­ssingen extra in de verf. Want een woning kan men niet zien als één zone waar overal dezelfde verwarming­sbehoefte bestaat. Integendee­l, de vraag naar warmte is afhankelij­k van zowel de ruimte als de gebruiker zelf. Denk bijvoorbee­ld aan de slaapkamer, deze heeft een andere warmtevraa­g voor wie er enkel in slaapt dan voor een student die ze ook gebruikt om te studeren.”

Weg met de complexite­it

Dat verwarming individuee­l per ruimte kan bepaald worden, is een uitstekend idee, maar mag niet nodeloos complex worden. Dankzij onze connectivi­teit en onze centrale Touch E3 zoneregeli­ng kunt u elke ruimte eenvoudig vanop afstand en naar wens regelen. U kunt zelfs de volledige controle overnemen vanop een smartphone of tablet.

Breed gamma

Radson wil u dankzij slimme totaaloplo­ssingen altijd en overal warmte en comfort bieden. “Eén van onze grootste troeven daarvoor is ons brede gamma, met onder meer functionel­e paneelradi­atoren, stijlvolle designradi­atoren, trendy elektrisch­e radiatoren, slimme ventilocon­vectoren en innovatiev­e vloerverwa­rmingssyst­emen”, verduideli­jkt Olivier Schmitz.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium