Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

De stress bereikt een alarmerend niveau. Trek dus geen taken naar je toe die eigenlijk buiten je competenti­es vallen, anders krijg je je eigen werk nooit op tijd af. En vanavond: rust!

STIER 214 T/M 205

De week lijkt rustig en zonder problemen te eindigen, een mooie gelegenhei­d om bepaald werk nog eens goed te bekijken en er desnoods verbeterin­gen in aan te brengen. Single, er is iets aan je waar iedereen voor valt.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Aan het eind van deze zware week ben je wel toe aan een iets relaxter sfeertje. Je wordt op je wenken bediend. Single, ga vanavond uit en ben niet bang om op iemand af te stappen. Venus steunt je.

KREEFT 226 T/M 227

Een vage en weinig betrouwbar­e dag. Pas goed op dat je geen blunders maakt, want de invloed van de dalende maan kan je beoordelin­gsvermogen sterk vermindere­n terwijl ook je intuïtie het laat afweten.

LEEUW 237 T/M 238

Er is niets mis met grote ambities, behalve als je meent dat je het allemaal alléén kan. Als je dat doet, laten collega’s je links liggen en bereik je waarschijn­lijk helemaal niets.

MAAGD 248 T/M 239

Je stippelt zonder veel moeite je pad uit en niets of niemand kan je van je doelen afhouden. Je werkwijze lijkt zo ongebruike­lijk, dat concurrent­en erdoor aan het twijfelen worden gebracht.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Behalve alle vragen die je krijgt, afgezegde afspraken en extra klusjes is er ook nog je gewone werk. De resultaten geven je echter zoveel voldoening dat je de problemen op de koop toeneemt.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Een moeilijke dag met deadlines en een stroom werk waar maar geen einde aan lijkt te komen. Mars komt echter door jouw teken, en geeft je bakken met energie. Liefde: niets te klagen, een heerlijke avond.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Je wordt bevoordeel­d door Jupiter, de planeet van het geluk, en lijkt direct op een succes af te koersen. Single, een onschuldig­e flirt zou wel eens kunnen uitmonden in explosieve passie.

STEENBOK 2212 T/M 201

Als je de balans opmaakt, moet de conclusie wel zijn dat je je tijd deze week goed hebt besteed. Je lijkt op weg naar een succes. Liefde: jullie lijken elkaar te vinden rond een belangrijk project.

WATERMAN 211 T/M 192

De sterren leggen je in de watten en dat maakt van jou een goede diplomaat, taaie tegenstand­er en te vrezen uitdager. Maak verstandig gebruik van deze waardevoll­e eigenschap­pen.

VISSEN 202 T/M 203

Een vervelende ochtend want beloftes worden niet nagekomen en je krijgt niet waar je op rekende. Liefde: je kan rekenen op je partner als het erom gaat je op te vrolijken en te helpen ontspannen.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium