Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Eén planeet lijkt je last te gaan bezorgen: Neptunus. Die kan de oorzaak zijn van onduidelij­ke situaties, onzekerhed­en, of manipulati­es. Ben dus voorzichti­g! Liefde: een bruisende avond.

STIER 214 T/M 205

Een superdag! Mede door je koppigheid zorg je voor kleine wondertjes of los je problemen op terwijl iedereen de moed al had opgegeven. Overigens is ook je geliefde erg van jou onder de indruk.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Een mooie verrassing! Een activiteit die je beschouwde als secundair, krijgt onverwacht een grotere waarde. Nou niet te moeilijk doen, profiteer ervan! Single, een onwaarschi­jnlijk pikante flirt.

KREEFT 226 T/M 227

Iets waar de kiem voor was gelegd, begint nu vaste vorm te krijgen. Dit is dus hét moment om je plan te trekken en je vast te bijten in een bepaald project. Zorg dat je ook zélf profiteert van je talent.

LEEUW 237 T/M 238

Er zit iets van een ruziezoeke­nde Mars in jouw houding, meer nog dan normaal. Ook lijk je vandaag geen matiging te kennen. Op anderen kan dit allemaal als een provocatie overkomen.

MAAGD 248 T/M 239

Je hebt goede ideeën maar zou ze het liefst voor jezelf willen houden. Door er over te zwijgen, krijg je echter niet wat je nog nodig hebt, of het nou informatie of (financiële) middelen is.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Probeer je geen zorgen te maken over zaken die nog niet duidelijk zijn. Daar staan immers ook mooie kansen tegenover. Single, pas op voor rancune en jaloezie en houd je vandaag een beetje gedeisd.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Alles loopt als gesmeerd, laat je dus niet afleiden door iemand die je fantastisc­he scenario’s voorspiege­lt. Blijf jezelf motiveren en laat je de mooie kanten van deze dag niet ontnemen.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

De verkeersli­chten staan op groen en je hebt het geluk aan je zijde. Daar moet je wel iets mee doen, ga in de aanval! Maar zorg van te voren wel dat je beschikt over goede informatie.

STEENBOK 2212 T/M 201

De weg ligt bezaait met kansen, maak er zoveel mogelijk gebruik van. Hoe vasthouden­der je bent, hoe groter de kans op succes. Liefde: doe je best om spontaan en naturel uit de hoek te komen.

WATERMAN 211 T/M 192

Je bent efficiënt en zeer doelgerich­t. Daar is niets verkeerds aan, maar toch moet je vandaag ook oor voor de anderen hebben, omdat anders ook jouw projecten in het honderd kunnen lopen.

VISSEN 202 T/M 203

De dalende maan plus enkele negatieve aspecten maken het je niet gemakkelij­k. Je gaat heen en weer, dan geef je gas en dan trek je weer aan de rem. Ben wat vastberade­ner, anders mis je een mooie kans.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium