Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Hopelijk eindigt dit sprookje met een happ y end”

Nielse van Mo Tadlaoui na 24 matchen nog altijd ongeslagen

-

Ook na 24 speeldagen is leider Nielse nog steeds ongeslagen. Het bracht de lastige thuiswedst­rijd tegen Leest United tot een goed einde en mag stilaan beginnen te dromen van de titel. Door de nederlaag van SintAmands ziet het ernaar uit dat de titelrace in het slot zal uitdraaien op een tweestrijd met Oxford Hemiksem.

“Met Leest United kregen we zondag een tegenstand­er voorgescho­teld die erg gemotiveer­d was en al acht weken niet verloren had”, zegt Mo Tadlaoui. “Zij begonnen heel scherp en kwamen ook op voorsprong. Wij zijn echter ons spel blijven spelen en bij de rust stond de 3-1 eindstand al op het bord. In de tweede helft hebben we de wedstrijd op een volwassen manier uit- gespeeld.”

Tadlaoui beseft dat de grootste concurrent voor de titel in het slot toch Oxford Hemiksem lijkt te worden. Alhoewel. “Sint-Amands leed vorig weekend een nederlaag, maar ik zou ze toch ook nog niet afschrijve­n. Binnen twee weken komen zij bij ons op bezoek. Als we die partij weten te winnen, slaan we ze definitief uit de titelrace. Als zij winnen, doen ze weer helemaal mee. Nadeel is dat we een smalle kern hebben, daarin heeft Oxford een voordeel. We hebben nu zes spelers die op één kaart van een schorsing staan. Er mag niet te veel gebeuren, we hebben het moeilijk om afwezigen op te vangen. Dit is in elk geval een onwaarschi­jnlijk seizoen. We beleven bij wijze van spreken een echt sprookje, dit had niemand verwacht. Hopelijk wordt het een sprookje met een happy end.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium