Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Katy Perry kruipt in rollercoas­ter met jonge Vlaming in nieuwe clip

-

Er zit een Vlaming in de nieuwe videoclip van Katy Perry (32). De man die samen met de wereldster een wilde rit maakt in een rollercoas­ter, is Jordy Tulleners (24), een model en acteur uit Maasmechel­en. De clip voor Chained to the

Rhythm, een nummer van Katy Perry en Bob Marleys kleinzoon Skip, werd gisteren op de dag van de lancering al bijna drie miljoen keer bekeken op YouTube. De opnames vonden plaats in het Amerikaans­e pretpark Six Flags Magic Mountain, waar de wereldster zich onder meer in de spectacula­ire attractie Full Throttle waagt.

Aan haar zijde: Jordy Tulleners, die afkomstig is uit Maasmechel­en maar vanuit Californië aan zijn eigen Amerikaans­e droom bouwt. “We hebben dat ritje toch wel acht keer moeten doen. Katy en ik moesten vaak lachen omdat ons kapsel op het einde van elke rit helemaal in de war was”, ge- niet Jordy nog na. “Ze is een heel fijne artiest om mee te werken. Ze is heel perfection­istisch en profession­eel, maar we hebben ons ook enorm geamuseerd tijdens de opnames.”

De jonge Vlaming hoopt zijn carrière verder uit te bouwen in Amerika. “Ik verhuisde een paar jaar geleden naar Los Angeles, met de droom om hier te kunnen acteren en modellenwe­rk te doen. Sindsdien werkte ik hard aan mijn Amerikaans accent en volgde ik lessen. Los Angeles is het mekka van de filmindust­rie, dus als er ergens veel audities zijn, dan hier wel. Het is via zo’n ‘casting call’ dat ik in de clip van Katy Perry ben terechtgek­omen.”

 ??  ?? FOTO RR Jordy met Katy Perry in de rollercoas­ter. De wereldster zette het beeld op Twitter om haar nieuwe clip te promoten.
FOTO RR Jordy met Katy Perry in de rollercoas­ter. De wereldster zette het beeld op Twitter om haar nieuwe clip te promoten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium