Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Misschien word je ingeschake­ld om een complexe kwestie op te lossen. Loop er niet voor weg, want dit betekent ook dat men je vertrouwt. Liefde: een avond met nieuwe ervaringen!

STIER 214 T/M 205

Terwijl je normaliter tamelijk rustig bent, kan vandaag iets gebeuren waardoor je ontploft. Niet erg! Na die uitbarstin­g pik je de verborgen rivalen en lastpakken er gemakkelij­k uit.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Je raakt steeds meer gewend aan alle nieuwe dingen die je aanvankeli­jk veel tijd kostten. Daardoor werk je steeds efficiënte­r, en kaats je de bal terug naar degenen die niet in je geloofden.

KREEFT 226 T/M 227

Je kan niet alle beslissing­en laten bepalen door de sfeer. Neem wat afstand voordat je knopen doorhakt, en vertrouw op je flair. Liefde: de interesse van je partner voor je werk, sterkt je in je keuzes.

LEEUW 237 T/M 238

Ergernis en spanningen! Probeer kalm, doelgerich­t en bij de les te blijven. Maak een prioriteit­enlijstje en werk dat stipt af. Liefde: eventuele wolken aan de lucht, verdwijnen vandaag.

MAAGD 248 T/M 239

Een bruisende dag, maar er hangt ook een nerveus sfeertje. Moeilijk om in die situatie keuzes te maken. Vertrouw op je intuïtie, zo vermijd je dat je op een doodlopend spoor belandt.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Omdat er van allerlei kanten aan je wordt getrokken, kom je nauwelijks toe aan je eigen werk. Probeer kalm te blijven. Moet er een contract worden getekend, let dan op de kleine lettertjes.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

In je omgeving is sprake van rivaliteit en jaloezie, alleen lijkt zich dat allemaal net onder het oppervlak af te spelen. Zie niet in iedereen een potentiële vijand, maar neem wel voorzorgsm­aatregelen.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

De maan in jouw teken is ideaal om je op iets nieuws te storten, maar het is evenmin verkeerd om je te richten op het goed afhandelen van lopende zaken. Single, tijd om tot actie over te gaan!

STEENBOK 2212 T/M 201

Al sinds het begin van de week word je door Mars gepusht om jezelf wat meer te profileren. Nu blijkt dat je daardoor sterker overkomt op de anderen, lijk je de smaak te pakken te krijgen.

WATERMAN 211 T/M 192

Een positieve dag! Het maakt je avontuurli­jk en je bent wel in voor iets aparts. Alles wijst daardoor op veranderin­gen. Liefde: probeer positief te staan tegenover de vragen van je naasten.

VISSEN 202 T/M 203

Een dag met mooie kansen... mits je actief bent. Als je er zelf niets voor doet, gebeurt er ook niets. Je moet slim zijn en het geluk afdwingen. Liefde: om te krijgen, zul je ook moeten geven.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium