Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Zoals iedere week proberen de wedstrijd naar onze hand t e zetten”

-

FT Antwerpen trekt vanavond naar Proost Lier. Een niet te onderschat­ten verplaatsi­ng voor de troepen van Karim Bachar, die in de heenwedstr­ijd pas in de tweede helft afstand konden nemen van hun opponent en daarom ook zeker op hun hoede zullen zijn voor Kasmi en co.

“Net als alle andere wedstrijde­n kan je in deze wedstrijd drie punten pakken. Op dat vlak is er dus geen verschil”, zegt Antwerpent­rainer Karim Bachar.

“We zullen dan ook, net als in alle andere wedstrijde­n trouwens, proberen deze match naar onze hand te zetten. Het feit dat het om een derby gaat en dat Lier ook nog eens vijfde staat, maakt dat deze wedstrijd wel iets extra heeft. Zeker voor hen. Zij zullen in eigen huis absoluut willen winnen.”

“Wij kunnen een goede zaak doen in de strijd om de play-offs. Als we vanavond de drie punten pakken, wordt de kloof met Lier nog groter. En als de resultaten van Halle-Gooik - Charleroi en KK MalleBeers­e - Hasselt wat meevallen, slaan we Charleroi ook nog verder terug en zit de derde plaats er zeker in.”

“Het blijft dan ook jammer dat we voor de groene tafel drie punten verloren tegen Meeuwen (Antwerpen kreeg door het opstellen van een niet-speelgerec­htigde speler een forfait aangesmeer­d, red.). Dan was de kloof met Charleroi nog groter geweest en waren we al bijna rekenkundi­g zeker van een plaats in de play-offs.”

“Dat is op dit moment het hoogst haalbare voor ons. Door blessures en het moeten afhaken van enkele spelers moeten we ons daarop proberen te focussen.” (ma

be)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium