Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20- 4

 Een wat tegenvalle­nde dag. Als je single bent, dan is de kans groot dat je niet de indruk achterlaat waar je op hoopte. Niet getreurd: morgen is er weer een nieuwe dag met nieuwe kansen.

STIER 21- 4 T/M 20-5

 Je weet wel dat er van je wordt gehouden, maar het is mooi dat het ook nog eens wordt gezegd. Zorg dat je weet wat je naasten van je verwachten en met name wat de wensen van je partner zijn.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21- 6

 Negatieve invloeden kunnen je plannen in de war schoppen, of maken je onzeker. Probeer er relaxed mee om te gaan. Single: je bent wel erg huiselijk. Venus moedigt je aan dat patroon te doorbreken.

KREEFT 22- 6 T/M 22-7

 Je zoekt naar een uitlaatkle­p voor de spanningen die zich deze week hebben opgebouwd. Tracteer jezelf (en je partner) op een te gekke avond. Single: een spannende en afwisselen­de dag.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

 Opgepast als je vanavond uit gaat. Je wordt misschien al te snel verleid tot dingen die je eigenlijk niet wil. Of niet mag. Single: je wordt als het ware geprovocee­rd om op de versiertoe­r te gaan.

MAAGD 24-8 T/M 23- 9

 Thuis loopt het niet altijd gemakkelij­k, maar jij lijkt er lol in te hebben de zaken te complicere­n. Single: als je je familiever­plichtinge­n nakomt, zit er misschien nog een verrassing in het vat.

WEEGSCHAAL 24- 9 T/M 23-10

 Tegenstrij­dige wensen. Soms ben je liever alleen, dan weer niet. Je partner snapt er niks van en dat kan dan weer tot wrevel leiden. Maar het is allemaal te herleiden tot je eigen wispelturi­gheid.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

 Je relatie lijkt er goed voor te staan. Jullie luisteren naar elkaar, helpen elkaar en pakken het leven samen op. Single: breng je leven op orde en ren niet achter twee flirts tegelijk aan!

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

 Een dag met spanningen tussen jou en je geliefde, jullie zijn alletwee nogal assertief. Maar de finale is tegelijk heftig en teder. Single, je vergist je als je denkt dat alles kan en alles mag.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

 Blijf niet hangen in gewoontes. Het is juist door steeds meer en steeds andere dingen aan te pakken, en door te improviser­en dat je er een mooie dag van kan maken. Single: boeiende gesprekken.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

 Je loopt misschien een oude liefde tegen het lijf, die je herinnert aan mooie momenten uit het verleden. Dat is minder onschuldig dan het misschien lijkt. Blijf met beide benen op de grond!

VISSEN 20-2 T/M 20-3

 Een mooie zaterdag waarop je niet veel aan je hoofd hebt. Prikkel je hersenmass­a en bedenk iets moois en verrassend­s. Single, vanavond kan je iemand ontmoeten die belangrijk voor je wordt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium