Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204 De stijgende maan heeft vandaag creativite­it en intuïtie in de aanbieding. Maak er gebruik van! Je kunt je daarmee soepeltjes door deze dag bewegen en je ideeën gemakkelij­k aan de man brengen.

STIER 214 T/M 205 Een superdrukk­e dag. Beeld je niets in en speel niet de martelaar, maar vraag collega’s om hulp. Single: een ideale avond om de deur op een kier te laten zodat het onverwacht­e kan binnenglip­pen.

TWEELINGEN 215 T/M 216 Verschuil je niet achter routineklu­sjes, ook al zou je dat eigenlijk wel willen. Open je ogen en hengel naar info. Er wordt gepraat over nieuwe projecten die helemaal bij jou lijken te passen.

KREEFT 226 T/M 227 Jupiter en Mercurius geven je projecten een ruggensteu­ntje. Je bent competent, kunt optimistis­ch zijn over je werk en je creëert zonder hulp van buitenaf je eigen kansen.

LEEUW 237 T/M 238 Mooie kansen om meer autonomie te verwerven, maar dan zul je wel risico’s moeten nemen en van de platgetred­en paden af moeten. Het resultaat is helemaal afhankelij­k van je motivatie en inspanning­en.

MAAGD 248 T/M 239 Een moeilijke dag met veel stress. Er lijkt maar geen einde te komen aan alle taken, nog even los van alle vragen en problemen die jij mag oplossen. Je redt het wel, maar vanavond ben je bekaf.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310 Invloeden van de maan catapulter­en je naar het hoofdpodiu­m. Mooi, maar je zult het daar wel waar moeten maken! Single: Je kruist het pad van iemand waar je ooit een hartstocht­elijke relatie mee had.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211 Je bent er zeker van dat je goed werk aflevert, en het is ook helemaal niet nodig om dat in twijfel te trekken. Maar juist door erover te praten kun je je resultaten misschien nog verder opkrikken.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112 Vandaag blijkt misschien dat je nog meer in je mars hebt dan iedereen al wist. Directe resultaten zal het niet hebben, maar wel binnenkort. Single: als je erin gelooft, krijg je vandaag een “ja” te horen.

STEENBOK 2212 T/M 201 Een stabiele dag waarop je flink kan doorwerken. Praat met zoveel mogelijk mensen over de zaken die je bezig houden. Liefde: een goede avond om taboes te bespreken en op te lossen.

WATERMAN 211 T/M 192 Niemand hoeft je aan te sporen om je ideeën in praktijk te brengen. De stijgende maan versterkt je doorzettin­gsvermogen en flair en de dag staat in het teken van goede prestaties.

VISSEN 202 T/M 203 Geloof in jezelf en laat je door niemand beïnvloede­n. Trouwens, je krijgt het volste vertrouwen. Aarzel niet om nieuwe taken te accepteren als die je worden aangeboden. Liefde: een romantisch­e avond.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium