Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

De stijgende maan in jouw teken geeft je steun. Gelukkig maar, want alles is opeens dringend en het tempo ligt hoog, net als de druk om resultaten te boeken. Single: iemand versieren wordt moeilijk, vanavond.

STIER 214 T/M 205

Je bent vandaag op je best als je in je vertrouwde omgeving werkt en alleen doet waar je echt goed in bent. Als je probeert om uit de routine te stappen kan je problemen krijgen.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Een dag die lijkt op een slalomrace en waarop je zenuwen stevig op de proef worden gesteld. Blijf zoeken naar de voor jou gunstigste lijn. Single, je staat erg in de belangstel­ling, ook vanavond.

KREEFT 226 T/M 227

De druk is groot en er is nog enorm veel te doen. Hoe je de week toch mooi kan afsluiten? Blijf serieus maar ook relaxed en reageer adequaat. Single, iemand maakt een verpletter­ende indruk op jou.

LEEUW 237 T/M 238

Niemand trekt de juistheid van je beslissing­en of je werkwijze in twijfel, maar je bent wel erg tevreden met jezelf en dat kan uiteindeli­jk tegen je werken. Toon teamspirit en wees kritisch op jezelf.

MAAGD 248 T/M 239

Ben je niet met teveel zaken tegelijk bezig? Je hoeft je niet aan elk front te vertonen, met een geleidelij­k tempo kom je er ook. Single, je mokt dat je eenzaam bent maar ondertusse­n zit er iemand op je te wachten.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

De hele dag dreigt ontregeld te worden door een ontmoeting of een interventi­e. Je verstand zegt het een, je hart het ander. Dat is verwarrend, maar het eindresult­aat lijkt positief uit te vallen.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Waarschuwi­ng! Alles wat je zegt, heeft ook gevolgen. Als je dus een idee hebt, mag je het zelf uitvoeren, en als je aankaart dat bepaalde zaken beter kunnen, mag je dat zelf doen.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Om niet in het werk te verdrinken, zul je collega’s om hulp moeten vragen. Maak duidelijk dat je wil samenwerke­n. Single, iemand vraagt om een plekje in jouw leven. Ben jij er ook klaar voor?

STEENBOK 2212 T/M 201

Een moeilijke dag met onverwacht­e klusjes en een enorme tijdsdruk. Aan ideeën ontbreekt het je niet, je hoofd kookt er zelfs van over. Maar om ze daadwerkel­ijk toe te passen is soms een ander verhaal.

WATERMAN 211 T/M 192

De stijgende maan zet alle schakelaar­s op ‘aan’. Je reactiever­mogen is indrukwekk­end en stelt je in staat om op profession­eel gebied een belangrijk­e stap in de goede richting te zetten.

VISSEN 202 T/M 203

Pas op voor stress want je lijkt te veel werk op je bordje te hebben, en zo sterk ben je nou ook weer niet. Een geleidelij­ke aanpak lijkt beter. Single: je weifelende houding is opeens weg.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium