Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We moeten de draad snel opnieuw oppikken”

Jarno Cremers (Lyra) beseft dat na nul op zes winst weer moet

-

Na een knappe reeks van tien wedstrijde­n zonder verlies liep Lyra de jongste weken op een ongelukkig­e nul op zes. En dus is het hoog tijd om zaterdag opnieuw recht te veren op bezoek bij Antonia.

“Neen, we worden zeker niet extra nerveus”, weet Jarno Cremers. “Akkoord, het verlies tegen Rapid Leest van veertien dagen geleden was niet ingecalcul­eerd, maar vorig weekend liepen we gewoon op een te sterke tegenstrev­er. Ternesse heeft ons echt overdonder­d, we zijn nooit uit de omknelling gekomen. Het werd een hele lastige avond. Dat bewijst de 1-4 nederlaag en zo voelde het voor mij ook aan.”

En dus heeft Lyra de focus intussen op Antonia gericht. Een ploeg die nog in volle strijd is om het behoud.

“Dat doet onze aandacht niet verslappen. Daar is ook weinig reden toe als je net zelf twee nederlagen op rij slikte”, zegt Cremers. “Het klopt wel dat we straks de draad absoluut opnieuw willen oppikken. Een eindrondet­icket is ons doel, maar we hebben de jongste weken onze bonus zien slinken. Het is dus zeker nodig om opnieuw met een goed resultaat uit te pakken.”

Cremers heeft intussen zijn overeenkom­st met Lyra verlengd.

“Ik voel me hier uitstekend in mijn vel en bovendien verraden de reeds gerealisee­rde transfers dat Lyra komend seizoen opnieuw een rol van betekenis wil spelen. Daar kan ik me in vinden.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium