Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20- 4

Vandaag kan je het moeilijk krijgen door een belofte die jij wel glad vergeten bent... maar je geliefde niet. En die herinnert je daar nu aan. Trek het boetekleed aan en maak je fout goed.

STIER 21- 4 T/M 20-5

Je bent energiek en overtuigen­d en bent daardoor in staat om je naasten te manipulere­n en hen mee te tronen in de door jou gewenste richting. Behalve als je het er te dik bovenop legt!

TWEELINGEN 21-5 T/M 21- 6

Dit weekend zie je het leven door een roze bril. Je uitbundige enthousias­me verandert je in een gangmaker die het iedereen naar de zin maakt. De compliment­jes die je daarvoor oogst zijn welverdien­d.

KREEFT 22- 6 T/M 22-7

Single, niet zo’n fijne dag. De kletspraat­jes thuis zijn doodvermoe­iend, vooral als het gaat over jouw ‘eenzaamhei­d’. Laat het maar over je heen gaan, straks heb je een mooie avond met vrienden.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Geen wolkje aan de lucht. Het familielev­en gaat zijn gangetje en je partner bewijst tot je grote vreugde dat de liefde nog lang niet over is. Single: veel flirts, omhelzinge­n en kussen.

MAAGD 24-8 T/M 23- 9

Je voelt je prettig bij zo ongeveer alles wat je doet: je gevoel, emoties maar ook in persoonlij­ke relaties. Single, je hebt meer dan één troef achter de hand om je doel te bereiken.

WEEGSCHAAL 24- 9 T/M 23-10

Het bekende weekendpro­gramma: het huishouden en plichtpleg­ingen naar de familie. Mooi dat jullie elkaar daarbij aanvullen en afwisselen. De een doet dit, de ander dat en de avond is er voor jullie beiden.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Single, je laat je een beetje meeslepen door hoe de wind op dat moment toevallig waait. Er gebeurt niets spectacula­irs, maar wel wordt duidelijk hoezeer je op je onafhankel­ijkheid gesteld bent.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Aan het begin van het weekend staat er weinig op het programma en je partner spoort je bovendien aan om het vooral rustig aan te doen. Geen probleem! Het wordt een ontspannen dagje.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Door de positieve en op veranderin­g gerichte sfeer krijg je bijna vanzelf zin om iets aan te pakken. Single: je hebt alles wat nodig is om harten te breken maar dan moet je wel je troeven uitspelen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Single, je lijkt in een flinke dip te zitten maar daar gaat Venus veranderin­g in brengen. Je krabbelt uit het dal en kijkt naar boven... samen met de persoon die je hart sneller doet kloppen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Met het verstrijke­n van de jaren lijken ook gevoelens af te vlakken. Venus spoort je aan om het daar niet bij te laten zitten en levert je ideeën om het liefdesvuu­r weer op te rakelen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium