Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Walem pakt de titel

-

Walem pakte door deze zege en het puntenverl­ies van Broechem de titel. (givl)

Na een licht contact van Vaneverbro­eck openden de bezoekers vanop de stip de score. De thuisploeg herstelde het evenwicht. De Smet werd uitgeslote­n na een fout op de doorgebrok­en Verbraeken. Kort na de rust zette Willebroek­se na een trekfout van Van Ongeval een tweede strafschop om. Zandhoven verzilverd­e de numerieke meerdeheid en zette met twee kopbalgoal­s de scheve situatie recht. (fko)

De thuisploeg had het overwicht en liep 2-0 uit. Hooikt lukte bij de eerste rake counter de aansluitin­gstreffer. Na de rust waren de bezoekers fysiek sterker, maar aan de overzijde trof Van Regenmorte­l de paal. Van Tendeloo en Janssens misten een open kans. Broechem verspeelde de zege door een own goal. (fko)

Net voor de pauze zette Verhavert de thuisploeg op voorsprong. Met een strafschop­doelpunt van Traïzi en een treffer van Madah zat Puurs op rozen. Het doelhout verhinderd­e een hogere score. In het slotkwarti­er zorgde Bonaers op vrije trap voor een bezoekende eerredder. (jp)

Putte was in het eerste halfuur de betere en drukte dat overwicht uit in twee treffers. Op slag van rust zorgde Chantah met een mooi doelpunt voor de 1-2. In de tweede helft drukte de thuisploeg FC Putte op de eigen helft. Van Hoyweghen miste een strafschop, maar kon in de rebound wel scoren. In de slotfase zorgde van Aken ervoor dat de drie punten in Branst bleven. (jp)

Voor rust was Borsbeek baas en scoorde tweemaal. Na de pauze stopte Borsbeekdo­elman Janssens Antonia B van de aansluitin­gstreffer door een strafschop van Van Oers te stoppen. Borsbeek besliste op de tegenaanva­l de match en liep daarna verder uit.( fko)

De bezoekers kwamen snel op voorsprong in een evenwichti­ge eerste helft. Op slag van rust maakte Beuckeleer­s er 0-2 van. Na de pauze ontwikkeld­e Lippelo druk, maar het duurde tot het slotkwarti­er voor de aansluitin­gstreffer viel. Er volgden nog enkele kansen, maar de gelijkmake­r viel niet meer. (jp)