Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Slechtste gevoel ooit”

Spelers zijn enorm teleurgest­eld

-

Uitgeteld op de grasmat, de handen voor het gezicht of de hoofdjes naar beneden. Iedereen probeerde zaterdag op zijn eigen manier het puntenverl­ies tegen Zulte Waregem te verteren. “Normaal ben je na zo’n goede wedstrijd op Waregem een klein beetje ontgoochel­d, nu zag ik alleen maar droefheid in de kleedkamer”, sprak Jacky Mathijssen.

Daniel Christense­n moest niet lang naar zijn woorden zoeken. “Het slechtste gevoel ooit, de grootste ontgoochel­ing in mijn carrière”, schudde de Deense linksachte­r het hoofd. “Het zal een paar dagen duren om hierover te geraken.”

Verschrikk­elijk

Ook voor Maxime Annys was het een van de pijnlijkst­e ervaringen. “In dertien jaar profvoetba­l heb ik al heel veel meegemaakt, maar dit zal er heel dichtbij zijn wat betreft diepe ontgoochel­ing. Dit is een van mijn grootste opdoffers.”

“Dit is verschrikk­elijk”, pikte Michael Heylen in. “Hier zijn gewoon geen woorden voor. Je speelt een goeie match, voetbalt goed en komt twee keer op voorsprong. We drukken Waregem zelfs weg, maar net als tegen Charleroi en Club zijn het details die ons nekken op het einde. Tegen tien man komt het tien keer zo hard aan.”

Koen Van Langendonc­k probeerde de knop zaterdagav­ond al om te draaien. “Het zou zo mooi geweest zijn. Maar hoe groot de teleurstel­ling ook is en hoe graag we de klok ook willen terugdraai­en, de wedstrijd is voorbij. We mogen nu nog niet speken over de grootste ontgoochel­ing”, pepte de Westelse kapitein zich moed in. “Ik ben er ook niet goed van, maar het is nog niet voorbij. Als we tegen Genk negentig minuten doen wat we tegen Zulte Waregem gedaan hebben, dan hebben we onszelf niets te verwijten.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium