Gazet van Antwerpen Stad en Rand

2DE PROVINCIAL­E A

-

De ploegafgev­aardigde van de bezoekers werd onwel en werd weggebrach­t naar het ziekenhuis na een reanimatie die drie kwartier duurde. De scheidsrec­hter besliste daarom de wedstrijd uit te stellen. (lce)

Op het einde van de eerste helft leverde het vele balbezit Kontich de openingstr­effer op. Na rust faalde de doorgebrok­en Glenn De Cock vrij voor doel. Ranst scoorde na een collectiev­e aanval de gelijkmake­r. Kort voor tijd werd De Bakker foutief gestuit en pakte Kontich vanop de stip de zege. De bezoekers eindigden met tien na de uitsluitin­g van Beirinckx. (fko)

Heel open, stevige en pittige partij. In de slotfase scoorde Crauwels zijn tweede treffer en die

bleek voor de bezoekers goed voor de volle buit. De gelijkmake­r van de thuisploeg rolde daarna via de bezoekende doelman aan de voor de thuisploeg verkeerde kant van de paal in hoekschop.

(wp)

De bezoekers namen een snelle start. Na amper drie minuten trof Bonaers raak. Van In stelde vijf minuten later gelijk vanop de stip. Via Jaspers, Nuyts en Bonaers (ook vanop de stip) diepten de voorsprong uit. In de (overbodige) tweede helft zorgden De Pooter en de ingevallen Somers voor de eindstand. Peter Schrauwen, de nieuwe trainer van Sint-Job, had dus een goede start. (wp)

Met een goal aan weerszijde­n begon de match schitteren­d. Opnieuw spektakel rond het halfuur

toen een fout op Bruyninckx bestraft werd met een strafschop, die door Willems in het bereik van Ceuppens werd getrapt. Aan de overzijde stuitte Papen op Matthees. Een goal van Ceulemans was de aanzet tot een doelpunten­kermis van Bonheiden. Uitblinker was nochtans doelman Ceuppens, die Bonheiden op cruciale momenten in de match hield en zo mee op weg zette naar een ruime zege. (lce)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium