Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Hier mogen we niet tevreden mee zijn”

- (mabe)

FT Antwerpen pakte zoals verwacht de drie punten tegen staartploe­g Moeskroen. Daarmee is al het positieve over deze wedstrijd eigenlijk gezegd. Vooral de vele tegendoelp­unten zorgden voor het mindere gevoel.

FT Antwerpen startte als een sneltrein en leek het varkentje Moeskroen wel even te wassen. Bouzambou en Darri hadden de Sinjoren binnen de kortste keren op 3-0 gezet en iedereen in de zaal verwachtte een demonstrat­ie van de thuisploeg. Niets was minder waar, want in geen tijd kwam Moeskroen op gelijke hoogte en toen sloeg de vertwijfel­ing even toe bij de thuisploeg.

“Dit was niet goed. Hier mogen we niet tevreden met zijn”, stelde Mo Darri terecht. “Vorige week op Lier speelden we een schitteren­de wedstrijd en gaven we amper iets weg. Nu slikten we zeven doelpunten tegen een degradatie­kandidaat. Dat zou niet mogen. Gelukkig pakken we nog de drie punten.”

Dat Antwerpen die niet op een schoteltje kreeg, is een understate­ment. Bij momenten was het nagelbijte­n en harken om definitief afstand te kunnen nemen van Moeskroen, dat zijn kans rook.

“We kwamen goed uit de kleedkamer en liepen gelukkig snel 6-3 uit. Dan denk je: klus geklaard. Niets was minder waar, want telkens we de kloof uitdiepten, lukten we er in door een gebrek aan scherpte om hen opnieuw in de wedstrijd te laten komen. Vooral verdedigen­d waren we niet echt bij de les, maakten we een te nonchalant­e indruk. Dat zal de volgende wedstrijde­n anders moeten”, aldus Darri.

 ?? FOTO TOM GOYVAERTS ?? Mo Darri (rechts), hier in actie tegen Proost Lier.
FOTO TOM GOYVAERTS Mo Darri (rechts), hier in actie tegen Proost Lier.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium