Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De maan staat gunstig en alles zou op rolletjes moeten lopen. Aan de horizon tekenen zich geen sensaties af, wel mooie kansen. Liefde: geef aandacht aan de zaken waarover je je zorgen maakt.

STIER 21-4 T/M 20-5

Terwijl collega’s kwebbelen over wat ze dit weekend hebben meegemaakt, mag jij ploeteren. Dat ergert je, maar waarom? Maak gebruik van hun ‘afwezighei­d’ en doe je eigen ding. Liefde: tijd om de vredespijp te roken.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Houd je afzijdig van zaken die jou niet direct aangaan. Temeer omdat jij, als je iets hebt beloofd, je daar altijd volledig voor inzet. Liefde: de beschermen­de kant van je persoonlij­kheid stelt je naasten gerust.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

De maan stijgt nog en geeft je intuïtie en een geweldig reactiever­mogen. Je bereikt het meest als je je bezig houdt met praktische zaken en in actie komt. Liefde: misschien loop je wat hard van stapel.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je voelt de concurrent­ie, voor iemand met jouw vechtlust is dat alleen maar prettig. Maak het niet moeilijker dan nodig en strijd met open vizier. Liefde: de lucht klaart op zodra jij je fouten toegeeft.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je krijgt een mooi aanbod van iemand in je omgeving. Wat zullen daarvan de achterligg­ende bedoelinge­n zijn? Moeilijk in te schatten. Je kan het mysterie ontrafelen door erover te praten.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

De maan stijgt nog één dag. Je hebt alles goed onder controle en haalt klanten, collega’s en concurrent­en over naar jouw standpunte­n. Die situatie duurt echter maar 24 uur, dus profiteer er noe van.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Realistisc­h als je bent, neem je geen beslissing­en als je er niet eerst goed over hebt nagedacht. Maar deze week heb je daar de tijd niet voor. Als je nou eens voor één keer op je gevoel afging?

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je creativite­it valt op en geeft je een voorsprong. Projecten krijgen een nieuwe impuls en je versterkt je positie. Neem nu eens een grote stap waarbij je de details even vergeet. Koudwaterv­rees is niet nodig.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Als je buiten de gebruikeli­jke werksfeer mensen ontmoet, dan kan dat tot zeer productiev­e gesprekken leiden. Je krijgt nieuwe inspiratie en misschien kan je een oud project weer oppakken.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een moeilijke dag voor jouw teken. Geen paniek, blijf kalm en doe geen gekke dingen. Maar vertrouw alleen op jezelf, en eis geen voordeeltj­es of een speciale behandelin­g want dat kan op een teleurstel­ling uitlopen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een incident of nieuwe informatie kan ervoor zorgen dat je de baan die je op het oog had met een andere blik bekijkt. Je blijft niet helemaal met lege handen achter, want er ontstaat een nieuwe situatie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium