Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Applicatie Peace of Mind werkt samen met stad

Facturen rechtstree­ks betalen via app

-

POM, een applicatie waar je facturen mee kan betalen, gaat samenwerke­n met de stad Antwerpen. Facturen van de stad kunnen vanaf nu in een paar kliks betaald worden.

De Velostatio­ns in de Antwerpse binnenstad kleurden groen. De zadels van de stadsfiets­en werden voorzien van groene beschermho­esjes met de boodschap ‘Peace Of Mind, ook voor je poep’. De actie gaat uit van POM, de mobiele app waarmee je facturen met je smartphone kan verwerken. De applicatie stelt je in staat om papieren facturen te scannen, waardoor je de betaalgege­vens niet meer hoeft over te tikken in je homebankin­gapp. Van een aantal bedrijven, waaronder verschille­nde ziekenhuiz­en en het parkeerbed­rijf GAPA, komen de facturen zelfs rechtstree­ks in de app terecht. Zo’n samenwerki­ng heeft POM nu ook afgesloten met de stad Antwerpen. En om dat te benadrukke­n, rustte POM de Antwerpse Velokes uit met beschermho­esjes voor de zadels. Tom Totté, de Borgerhout­se medeoprich­ter van POM: “Vanaf vandaag kun je facturen en elektronis­che documenten van de stad rechtstree­ks ontvangen in onze app. POM-gebruikers kunnen zo eenvoudig met hun smartphone in een paar kliks facturen van de stad betalen, zonder daarvoor een kaartlezer te moeten gebruiken en zonder betaalinfo over te typen.

Eigen gebruik

POM staat trouwens voor Peace Of Mind. Het is ons doel om meer gemoedsrus­t te brengen in je financiële administra­tie. Die filosofie trekken we graag door naar de Velo-gebruikers en daarom bieden we hen met de POM zadelhoesj­es wat extra comfort en beschermin­g tijdens regenachti­ge dagen. De hoesjes mogen ook gerust meegenomen worden voor eigen gebruik.” POM is te downloaden voor Android en Apple-toestellen.

 ?? FOTO RR ?? De Velostatio­ns in de binnenstad kleuren groen om de samenwerki­ng in de verf te zetten.
FOTO RR De Velostatio­ns in de binnenstad kleuren groen om de samenwerki­ng in de verf te zetten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium