Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20- 4

De maan bezoekt je teken en wat de liefde betreft schiet de barometers­tand opeens omhoog. Ben je single, luister dan naar je hart en doe eens iets wat je normaal misschien niet durft.

STIER 21- 4 T/M 20-5

Je lijkt een beetje last te hebben van tunnelvisi­e, zodat je maar één aspect van iets ziet. Kijk wat meer om je heen, ben niet bang om eens iets geks te doen en laat je fantasie werken.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21- 6

Single, misschien ga je van de ene naar de andere affaire, maar prettig voel je je daar niet bij. En dat gaat veranderen. Venus wijst op een avontuur dat wel tumultueus is, maar ook serieus.

KREEFT 22- 6 T/M 22-7

Wilde jij een rustig weekend? De dalende maan kan roet in het eten gooien. Het tempo ligt hoog, en je komt voor moeilijke keuzes en uitdaginge­n te staan. Gelukkig vormen jij en je geliefde een ijzersterk duo.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De weekendkoo­rts maakt zich van je meester en dat betekent dat de liefde een hoofdrol speelt. Single, je lijkt de kandidaten voor een flirt voor het uitzoeken te hebben.

MAAGD 24-8 T/M 23- 9

Je voelt je helemaal op één lijn met je partner, een prettig gevoel. Als je wil dat dit zo blijft, wordt het wel tijd om je gevoelens wat vaker te uiten. Single, een bruisende dag, geniet van elk moment.

WEEGSCHAAL 24- 9 T/M 23-10

Natuurlijk mag je je problemen bespreken met je partner, maar houd ook tijd over voor de leuke dingen. Daarnaast zul je merken dat je soms van een mug een olifant maakt.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je bent vandaag een en al aandacht voor je partner, want je vindt het de hoogste tijd om je relatie weer een nieuwe impuls te geven. Hij of zij zal hoe dan ook blij zijn met dit initiatief.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Vervelende klusjes, verplichti­ngen en tijdsdruk. En dat in het weekend! Toch zit je er niet mee, en doe je zonder morren wat je moet doen. Single, een flirt maakt verrassend­e gevoelens bij je los.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je bent bekend om je charme, empathie en subtilitei­t. Als iemand ergens mee zit, ben jij dus ook de eerste aan wie om goede raad wordt gevraagd. Allemaal prima, maar vergeet niet dat je ook een privéleven hebt.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een dag met grote emoties en gevoelens. Je partner is in een romantisch­e bui en dat zal jullie nog tot laat in de nacht bezig houden. Single, opeens kan de passie je leven binnenstor­men.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Juist als de sfeer thuis wat minder is, zou het goed zijn om toekomstpl­annen te maken. Vaak vormen die het nodige ‘bindmiddel’. Single, een flirt kan vanavond het einde betekenen van je gekoesterd­e vrijheid.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium