Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Zit er schot in de zaak?

- (jr)

In de nieuwe aflevering van

Blind Getrouwd stappen de koppels stilaan van hun roze wolk. Ze zijn na hun huwelijksr­eis gaan samenwonen en het échte leven begint nu.

Nicolas heeft het goed begrepen: “Het samenwonen is toch de belangrijk­ste reality check”, zegt hij. Bij hem en Evelien lijkt het nochtans goed mee te vallen, al heeft Nicolas weinig ervaring met het runnen van een huishouden. Gelukkig is Evelien bereid hem de kneepjes van het vak te leren en vergeeft ze hem de stuntelige manier waarop hij aardappele­n schilt.

Nicolas’ mama is blij dat het zo goed klikt tussen de twee en ziet haar kansen om eindelijk oma te worden zienderoge­n stijgen. Maar dan mag Evelien niet te veel meer blokkeren als Nicolas fysiek contact zoekt. Al lijkt er toch een beetje schot in de zaak te komen.

Bij Nick en Veerle lijkt dat minder een probleem, want daar gaat het veel sneller dan Veerle zelf verwacht had. Ze ziet een toekomst met Nick steeds beter zitten, al vreest ze ook wel dat ze zich daar- door te kwetsbaar opstelt. Experte Sybille is blij dat het zo goed gaat, maar waarschuwt Veerle dat ze toch best met de voetjes op de grond blijft omdat het tij nog altijd kan keren. Maar is Nick het daarmee wel eens?

Tussen Tine en Ben lijkt het ook steeds beter te gaan, al was Ben wel wat bang om te gaan samenwonen. De twee werken er hard aan om uit de friendzone te geraken.

Bij Sally en Mathias blijft het een beetje kabbelen. Het koppel dat aanvankeli­jk het best leek te matchen, moet opletten om niet de nieuwe Daisy en Geert uit seizoen 1 te worden. Die vervielen al snel in een saaie routine van gezellig samen op de sofa naar Familie kijken. Dat lijkt vooral Mathias te beseffen en hij wijst Sally erop dat ze actie moeten ondernemen.

‘Blind Getrouwd’, vanavond om 20.35u op VTM

 ?? FOTO VTM ?? Sally en Mathias. Zal het hen vergaan zoals Daisy en Geert uit het vorige seizoen?
FOTO VTM Sally en Mathias. Zal het hen vergaan zoals Daisy en Geert uit het vorige seizoen?

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium