Gazet van Antwerpen Stad en Rand

WaaslandBe­veren “met ambitie” naar Pla yoff 2

- (bcd)

Terwijl de spelers blijkbaar nog onder de indruk waren van de nederlaag tegen Anderlecht werd al snel duidelijk dat WaaslandBe­veren het in Playoff 2 moet opnemen tegen KV Mechelen, Standard, Lierse,Union en SintTruide­n. “Er zitten enkele mooie affiches tussen.”

b

Sportief manager Danny De Maesschalc­k is tevreden met de tegenstand in PO2. “Lierse, KV Mechelen en Standard zijn mooie wedstrijde­n en bovendien ko- men we ook nog enkele ex-spelers tegen. Bij Lierse speelt Dylan De Belder en bij Union speelt Augusto Da Silva. Het had uiteraard nog leuker geweest als Lokeren ook in deze groep zat, maar je kan niet alles hebben.”

Ook doelman Laszlo Köteles toonde zicht opgetogen. “Dit is een goede groep. Standard en Mechelen zijn de absolute favorieten, maar we zullen er alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen.” Al zal dat misschien zonder de Hongaarse doelman zijn, want in Play-off 2 krijgen ook an- dere jongens hun kans. “Ik weet dat Goblet zich zal mogen tonen, maar er is nooit gezegd dat ik niet meer zal spelen.”

Sterkhoude­r Zinho Gano ziet het avontuur alvast zitten. “We zitten in een mooie groep en elke wedstrijd moet gespeeld worden. We hebben absoluut de bedoeling om iets te betekenen in Play-off 2. We starten met de nodige ambitie.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium