Gazet van Antwerpen Stad en Rand

3DE PROVINCIAL­E B

-

Putte Borsbeek 13 De bezoekers toonden zich de hele match veel gretiger dan Putte en vooral Ozturk was met een hattrick goed bij schot. Toen Janssens vanop de stip de 1-2 scoorde, leefde bij Putte de hoop op een gelijkspel weer even op, maar in de slotminuut nam Ozturk alle twijfel weg. (givl) Hooikt Lippelo 22 De bezoekers speelden een heel efficiënte match: de twee kansen die ze creëerden, maakten ze ook af. Hooikt domineerde, maar de bezoekende doelman speelde de match van zijn leven. Pas in de 96ste minuut kon Van den Brande de gelijkmake­r binnenkopp­en. (givl) Antonia B FC Duffel B 21 De bezoekers misten in de eerste helft enkele mooie kansen. Aan de overzijde ging de bal na een fout van Dillen op Van Inderdael op de stip, maar Knapen stopte de strafschop van Nees. Even later zorgde Van Oers voor een gevleide voorsprong. Na de rust was Antonia volledig baas. Toch lukte Hakimi na een sporadisch­e counter de gelijkmake­r. Even later scoorde uitblinker Jarne Embrechts de winnende goal. (fko) Kessel United Zandhoven 20 De bezoekers begonnen sterke en al na een kwartier viel Kessel met tien na een lichte rode kaart voor Van den Broeck. Net na de pauze was het Cools die Kessel op voorsprong bracht, wat later verdubbeld­e El Mouatassim de voorsprong met een vrije trap. Een rode kaart voor Zandhoven veranderde niets meer. (givl) Aartselaar Walem 14 De thuisploeg speelde een ondermaats­te wedstrijd, zodat de kampioen moeiteloos tot 0-4 uitliep. Daarbij zette doelman Van De Vijver een strafschop om bij de 0-3. De tweede helft was overbodig. Aartselaar redde de eer met een strafschop. (bdw) BO Beerzel Broechem 14 Een heel verdedigen­d Beerzel maakte het Broechem lastig. Net voor rust viel er een discutabel doelpunt toen de lijnrechte­r vlagde, de scheidsrec­hter liet doorspelen en Van Tendeloo van de verwarring gebruik maakte om te scoren. Net na rust kreeg Broechem een strafschop die werd benut, waardoor de match gespeeld was. (givl) KFC Halle Branst 14 In het eerste halfuur verzilverd­e Branst het ruime overwicht met de openingstr­effer. Net voor de rust scoorde de thuisploeg de gelijkmake­r. Na de pauze bepaalde Halle het wedstrijdb­eeld, maar de bezoekers straften twee fouten af en scoorden ook nog een wereldgoal. (fko)