Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Hij is een echte Antwerpbab­y”

-

Mats Van den Bos, geboren op 13 januari 2017, is de jongste supporter van Royal Antwerp FC. Hij beseft het misschien nog niet helemaal, maar hij heeft nu al een sterk verhaal dat hij binnen enkele jaren op de Bosuil kan vertellen: geboren in het jaar dat Antwerp terug naar eerste klasse ging.

Papa Stijn Van den Bos en mama Leen Vandewalle uit Hove, zelf grote Antwerpsup­porters, kunnen hun geluk niet op. “Stijn en ik hebben elkaar op de Bosuil leren kennen”, zegt mama Leen trots. “Mats is dus een echte Antwerpbab­y. Hij heeft al een sjaal en Tshirtje in roodwit en binnen enkele jaren staan we samen op de Bosuil. Voor de papa kan dat niet snel genoeg zijn. Al hoopt

die alleen dat Mats niet voor het veldrijden kiest, want daar is hij geen al te grote fan van.

We vroegen Mats hoe hij het afgelopen seizoen had beleefd, maar buiten een schreeuw konden we niets opmaken uit zijn reactie. We schakelen dan maar de hulp in van mama Leen. “Ik heb de laatste wedstrijde­n gemist, met de geboorte van Mats”, zegt Leen. “Voor de promotiema­tchen konden we gelukkig rekenen op de grootouder­s om op Mats te letten. Maar ik dacht eerlijk gezegd dat we na vorig jaar niet snel nog zo’n grote kans zouden krijgen om te promoveren. Aan de start van dit seizoen had ik dit nooit durven dromen. Maar het is dan toch gebeurd. En Mats zal opgroeien met Antwerp in eerste klasse, dat geeft me een erg fijn gevoel.”

 ?? FOTO WAS ?? Mats met zijn fiere ouders. “We hebben elkaar op de Bosuil leren kennen.”
FOTO WAS Mats met zijn fiere ouders. “We hebben elkaar op de Bosuil leren kennen.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium