Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We gaan met twee volle bussen supporters naar Ranst”

-

Alex Vernimmen won met Mortsel met 40 van Maccabi. “De vreugde na de match werd nog groter toen bleek dat Pulle had verloren”, aldus de verdedigen­de middenveld­er.

De 23-jarige Vernimmen is aan zijn tweede seizoen bij Mortsel OG bezig. Als alles loopt zoals verwacht, wordt daar straks een kampioenen­feestje aan gekoppeld.

“Ik miste recent één match door een enkelbless­ure en was ook een wedstrijd geschorst, maar verder stond ik altijd aan de aftrap. Bij Mortsel begint de opbouw van achteren uit. Ik moet mee de organisati­e bewaren. Ik schuif wel geregeld mee in en scoorde zo al zes goals”, aldus Vernimmen.

“We wonnen maar liefst 23 mat- chen en verloren slechts tweemaal. In de heenronde verspeelde­n we door de nederlaag op Maccabi het maximum. Heel de groep aasde op sportieve revanche. We waren erg gemotiveer­d en toonden ons heel de wedstrijd de betere ploeg. We gaven geen enkele kans weg en maakten na de rust met vlot combinatie­voetbal het verschil.”

“Het onverwacht­e verlies van Pulle maakte onze vreugde nog groter. Heel de club snakt naar de titel. Die verdiende bekroning mag ons niet meer ontglippen. We zitten in de juiste flow. Met zelfs nog een inhaalmatc­h voor de boeg volstaat nog één zege om te kunnen vieren. We trekken zondag met minstens twee volle bussen supporters naar Ranst en willen daar al kampioen worden”, blikt Vernimmen vooruit.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium