Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Welkom in Terra Incognita! Je lijkt beland in een onbekend gebied waar je niet kan terugvalle­n op vertrouwde bakens. Zelfs bij een improvisat­or als jij kan het zweet dan af en toe uitbreken.

STIER 214 T/M 205

Je moet je aandacht over verschille­nde fronten verdelen terwijl van alle kanten vragen op je worden afgevuurd. Een heftige dag dus, maar je bent gemotiveer­d en energiek! En vanavond: rust!

TWEELINGEN 215 T/M 216

Een moeilijke dag, je kan je het beste een beetje gedeisd houden. Geef het stokje door aan een ander als je onder druk wordt gezet. Dat is misschien niet erg elegant, maar het werkt wel.

KREEFT 226 T/M 227

De maan daalt, maar toch ben je in staat tot mooie prestaties. Vanzelf gaat dat natuurlijk niet, als je niets aanpakt gebeurt er ook helemaal niets. Single: stel je niet te bescheiden op!

LEEUW 237 T/M 238

Je bent een goede debater en in onderhande­lingen ben je geen gemakkelij­ke partij. Niemand speelt het vandaag klaar om jou dwars te zitten. Single, maak duidelijk wat je wilt en ben niet bang voor de reacties.

MAAGD 248 T/M 239

Concentree­r je op taken die je goed onder de knie hebt. Verder: als je cruciale beslissing­en moet nemen, vertrouw dan op je flair en trek je niet te veel aan van de adviezen van anderen.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Een nacht met verwarrend­e dromen kan de volgende ochtend leiden tot een sombere stemming. De donkere wolken trekken weliswaar weg, maar toch is het glas voor jou nooit half vol maar altijd half leeg.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Je lijkt iemand te ontmoeten die over een schat aan ervaring beschikt. Geweldig, want het is een goede dag om je carrière een andere wending te geven of je activiteit­en uit te breiden.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Een uitzonderl­ijke dag. Ergens maak je een klik waaruit allerlei goede ideeën voortkomen. Liefde: krijg je wel eens te maken met verleiding­en? Nee? Dat gaat vandaag dan veranderen.

STEENBOK 2212 T/M 201

De kosmos lijkt niet op jouw hand, dus ben voorzichti­g, denk goed na en zorg voor een goede organisati­e. Liefde: pas op. Je geliefde lijkt aan te geven dat jullie huis geen hotel is.

WATERMAN 211 T/M 192

Een rustige werkdag, maar toch zul je doortasten­d en zorgvuldig moeten zijn want je organisati­e lijkt niet helemaal vlekkeloos. Single, je liefdeslev­en neemt misschien een serieuze wending.

VISSEN 202 T/M 203

Een ‘gewone’ dag: spoedkluss­en en een hoop achterstal­lig werk. Houd jezelf maar een beetje in toom. Misschien is het een idee om vanavond samen met je geliefde iets te ondernemen, om zo de gedachten te verzetten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium