Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Een dag waarop het verschille­nde kanten kan uitschiete­n. Momenten waarop je het even niet meer ziet zitten, worden afgewissel­d met vrolijkhei­d en rust. Ben voorzichti­g en volg je gevoel.

STIER 214 T/M 205

Wilde je je eigen bedrijf beginnen? Verlies dan niet te veel tijd want dit is het goede moment. De verschijni­ng van Jupiter in jouw sterrenbee­ld mag worden beschouwd als een geluksteke­n.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Een dag die beslissend kan zijn voor je werk of voor een project. Liefde: je twijfelt misschien tussen eerlijkhei­d en een leugentje om bestwil. Misschien is zwijgen ook een optie.

KREEFT 226 T/M 227

Vandaag zou je wat lijntjes kunnen uitzetten en je pionnen op strategisc­he plekken plaatsen. Hoe goed of slecht je inzicht is, zal de komende weken blijken. Liefde: constructi­eve gesprekken.

LEEUW 237 T/M 238

Haast je niet maar ga zorgvuldig en nauwgezet te werk, de tijd is je beste bondgenoot. Single, het woord “onmogelijk” lijkt voor jou vandaag niet meer te bestaan, maar morgen is alles weer anders.

MAAGD 248 T/M 239

De vele keuzemogel­ijkheden brengen je aan het twijfelen en doen je tijd verliezen. Probeer alles zo zuiver mogelijk te bekijken en houd rekening met je belangen. Je flair en realisme doen de rest.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Invloeden van de maan op jouw teken kunnen leiden tot aardige veranderin­gen. Misschien wordt het perspectie­f van een werkgerela­teerd verblijf in het buitenland opeens weer actueel.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Je hebt veel ideeën die je het liefst direct in praktijk zou willen brengen. Misschien zou je er eerst eens met mensen in je omgeving over moeten praten, om eventuele tegenstand voor te zijn.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Deuren zwaaien open en nieuwe perspectie­ven tekenen zich af. Kortom, een enthousias­merende dag. Vooral wanneer je werk zoekt of je carrière een nieuwe impuls of wending wilt geven.

STEENBOK 2212 T/M 201

Je krijgt wat meer tijd om dingen aan te pakken. Over wat en hoe heb je ideeën genoeg maar onderschat de problemen niet waar je mee te maken krijgt. Single, bel je vrienden als je in de put zit.

WATERMAN 211 T/M 192

Als je hulp nodig hebt voor de gewone, lopende zaken, vraag dan een time out aan. Net lang genoeg om een afweging te kunnen maken tussen je doelen en de middelen waarover je beschikt.

VISSEN 202 T/M 203

Een taaie dag. De steun waar je op rekende valt misschien kleiner uit dan verwacht en dat brengt je aan het twijfelen. Liefde: je vindt vriendelij­ke glimlachje­s maar ook verleiding­en op je pad.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium