Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

 Een veranderin­g in of rond het huis lijkt vandaag prioriteit te hebben. Vooral je partner is daar veel aan gelegen. Single: verzet je niet tegen alle verlokking­en waar je vanavond mee te maken krijgt.

STIER 214 T/M 205

 Je zou misschien wat toegeeflij­ker mogen zijn tegenover je partner, die is immers niet schuldig aan jouw problemen. Single: iemand die je vorige week leerde kennen maakt een come back.

TWEELINGEN 215 T/M 216

 Deze dag staat in het teken van de versterkin­g van relaties. De sterren leggen jou en je partner dus niets in de weg, integendee­l. Single: een aardige flirt kan uitgroeien tot iets veel groters.

KREEFT 226 T/M 227

 Alleen goede dingen. Verjaag je twijfels en je onzekerhed­en, de kosmos geeft je voldoende middelen en handvaten om goede beslissing­en te kunnen nemen. Schakel dus snel over naar de hoogste versnellin­g.

LEEUW 237 T/M 238

 In de loop van de dag sluipt de nostalgie binnen. Je partner doet er alles aan om die snel te verjagen, maar jij blijft in de achteruitk­ijkspiegel kijken. Onzin, want nu heb je het beter dan toen!

MAAGD 248 T/M 239

 Als je plannetjes had gemaakt voor jezelf kan je die gerust opbergen want je partner blijft je voortduren­d (op een aardige manier) uitdagen. Probeer aan zijn/haar verwachtin­gen te voldoen.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

 Een jachtige dag die erom vraagt dat knopen worden doorgehakt. Jij staat in het middelpunt en de anderen lijken te wachten op wat jij beslist. Single: Zeker weten dat de interesse wederzijds is?

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

 Jullie praten over samen leuke dingen doen. Maak er dan ook werk van en laat het niet bij die mooie woorden! Single: Laat je niet verblinden door de fascinatie die iemand op je uitoefent.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

 Oppassen, er zit ruzie in de lucht en de kans is groot dat je niet de juiste woorden vindt en niet goed op een situatie reageert. In deze situatie lijkt zwijgen niet eens zo’n slechte optie.

STEENBOK 2212 T/M 201

 Single, geen wolkje aan de lucht! Venus wijst juist op een geweldige dag met alleraardi­gste ontmoeting­en. Probeer ervoor open te staan, alle kans dat je dan spannende dingen beleeft.

WATERMAN 211 T/M 192

 Een dag waarop banden kunnen worden aangehaald en kwetsbare relaties versterkt. Je bent in staat om ophelderin­g te geven over moeilijke situaties, zonder daarbij iemand voor het hoofd te stoten.

VISSEN 202 T/M 203

 De aanwezighe­id van Venus in jouw teken is gunstig en kan leiden tot de versterkin­g van relaties en emotionele banden. Single: als je uitgaat, oogst je waarschijn­lijk méér dan alleen maar sympathie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium