Gazet van Antwerpen Stad en Rand

‘The Sky is the Limit’ wil strafste deelnemers samen in vijfde seizoen

-

Na vier seizoenen vol champagne, luxewagens en vakanties valt vanavond het doek over The Sky is the Limit. Maker Peter Boeckx gaf eerder al aan dat hij het veelbespro­ken programma niet begraaft en zegt nu dat hij “binnen een paar jaar” een seizoen met de beste personages wil maken.

“Zo valt het doek over de excen

b trieke ondernemer­s van The Sky is

the Limit,” horen we Peter Boeckx vanavond zeggen in de laatste aflevering waarin stellingbo­uwer Michel Van den Brande nóg maar eens een nieuwe BMW in huis haalt en matrassenv­erkoper Dave Wauwermans een babywinkel leeg koopt voor zijn vrouw Kristina en hun dochter Arnella.

All stareditie

Volgens Boeckx gaat dat doek over een paar jaar weer open voor een all star-editie met de beste personages van de voorbije vier seizoenen. “Het was een mooi avontuur en volgens mij is het niet op. De hype is er nog altijd. Ook dit seizoen heb ik een paar nieuwe personages geïntroduc­eerd die tot de verbeeldin­g spreken. Een goed verhaal werkt altijd.”

Boeckx gelooft heel hard in een vijfde seizoen. “De vraag ‘Hoe zou het nog zijn met?’ werkt altijd.” Hij weet ook al wie hij gaat uitnodigen. “Willy Naessens is een zekerheid. Michel Van den Brande ook, hij blijft me verrassen. Harry Schurmans en Olga Zelenko wil ik ook. Zij zaten alleen in het eerste en tweede seizoen, iedereen zal over een paar jaar willen weten hoe het met hen gaat. Er zijn mensen die denken dat Harry en ik vechtend over de grond rollen, maar daar is niets van aan. Ik heb vorige week nog een pint met hem gedronken. Voor het vijfde seizoen denk ik ook aan Philip Cracco, die zich met de uitzendsec­tor opnieuw op zijn oude liefde heeft gestort. En Marie-Anne De Nil, bekend van haar worsten: je wil niet weten hoeveel mensen me al hebben gevraagd waarom zij er dit seizoen niet bij was. Voetballer Steven Defour wil ik ook graag, maar ik denk niet dat hij zal willen.” Defour was destijds bijzonder ontevreden over de manier waarop hij in The Sky is

the Limit werd neergezet. Wanneer het vijfde seizoen op Vier te zien is, wil Boeckx niet zeggen. (tdl)

 ??  ?? Harry en Olga.
FOTO VIER
Harry en Olga. FOTO VIER
 ??  ?? Willy Naessens.
FOTO VIER
Willy Naessens. FOTO VIER

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium