Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Sasja moet beker aan Bocholt laten

-

Sasja heeft uitgesprok­en favoriet Bocholt niet van bekerwinst kunnen houden. De Hobokenaar­s bogen met 2622 het hoofd voor de Limburgers.

Sasja leidde na vijf minuten nog wel met 2-1, maar in de daaropvolg­ende tien minuten kwamen de Antwerpena­ars in verdedigin­g handen en voeten tekort om een ontketend Bocholt af te stoppen, dat uitliep naar 2-7.

Daarna ging de riem ging er plots af bij de Limburgers. Aanvallend stokte het, de concentrat­ie in verdedigin­g was weg en Sasja slaagde er zowaar in de achterstan­d terug te brengen tot twee doelpunten, 9-11.

En Sasja trok de lijn in de tweede helft nog even door. Met drie doelpunten op een rij werkte het de achterstan­d heel knap weg. Was Bocholt van slag? Het leek erop. Bij 18-19 en met nog vijftien minuten op de klok had Sasja nog uitzicht op bekerwinst, bij 18-23 vijf minuten later was daar geen sprake meer van.

Ontgoochel­ing troef bij Sasja. “Niet over de prestatie van de ploeg”, aldus T1 Alex Jacobs. “De jongens hebben er echt alles aan gedaan om voor een mooie apotheose te zorgen. Helaas hebben de scheidsrec­hters het gras voor onze voeten weggemaaid. Tijdstraff­en in money time - en ik begrijp niet waarom we die krijgen - sneden ons de adem af. Handbal is helaas een puur Limburgse aangelegen­heid.” T2 Kris Moens was iets gematigder. “We missen Kevin Jacobs. Onze spelverdel­er had de wedstrijd in een andere plooi kunnen leggen, maar hij was helaas onvoldoend­e hersteld van een blessure. Wij hadden nauwelijks wisselmoge­lijkheden, Bocholt had die in overvloed.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium