Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204 Een stijgende maan met de zon in jouw teken. Dat moet je wel het nodige zelfvertro­uwen geven om een project te lanceren dat nog niet zo lang geleden ondoenlijk leek. Liefde: ontwijk al te intieme vragen.

STIER 214 T/M 205 Een moeilijke dag waarop je even geen zin hebt in de anderen en je het liefst in stilte terug zou willen trekken. Dat kan je wel vinden, maar de realiteit eist dat je alert bent en zo nodig ingrijpt.

TWEELINGEN 215 T/M 216 Je kan een lange neus trekken naar iedereen die je onderschat­te want een probleem waar zij niet uitkwamen, los jij wél op. Liefde: de gevoelens zijn intens maar je mag ze wel wat meer laten zien.

KREEFT 226 T/M 227 Je begint deze dag met veel vuur, maar je gaat zelfs te snel voor je medestande­rs die je bewonderen om je energieke aanpak. Schakel daarom een tandje terug en stem het tempo op hen af.

LEEUW 237 T/M 238 Twee aardige aanbieding­en markeren deze dag, en het zal lastig worden om tussen die twee een keuze te maken. Met de Maan in een stijgende cyclus mag je dat gerust aan je intuïtie overlaten.

MAAGD 248 T/M 239 Iedereen in je omgeving staat welwillend tegenover je plannen, en dan presteer jij op je best. Invloeden van de Maan leiden tot nog meer ideeën. Liefde: Moedig je partner aan het initiatief te nemen.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310 Het lijkt erop dat de zaken in je omgeving een beetje vastlopen. Als je dat niet kan aanzien, zul je in actie moeten komen! Verander de toon, ben nieuwsgier­ig en trek het initiatief naar je toe.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211 De stijgende maan accentueer­t je energie en je gaat er hard tegenaan. Van de andere kant ben je ook een beetje venijnig. Houd jezelf onder controle en probeer anderen niet onnodig te kwetsen.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112 Je strijdlust grenst aan agressie, je bent heel vastberade­n en reageert bliksemsne­l. Misschien krijg je daarvoor kritiek maar het is ook mogelijk dat je zelf de vijandighe­den laat losbarsten.

STEENBOK 2212 T/M 201  De stijgende Maan inspireert je en misschien stel je je ambities naar boven toe bij. Ook Jupiter (geluk) staat aan je zijde en spoort je aan tot ideeën waar iedereen het mee eens is.

WATERMAN 211 T/M 192 Wonderen zul je vandaag niet verrichten, want deze dag staat in het teken van de routine. Maar nieuwe contacten leggen kan je natuurlijk altijd! Liefde: jullie zijn het helemaal met elkaar eens.

VISSEN 202 T/M 203 Door de gereservee­rdheid die jou typeert, sta je meestal op de achtergron­d tijdens discussies of vergaderin­gen. Vandaag laat je echter het achterste van je tong zien en... iedereen luistert!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium