Gazet van Antwerpen Stad en Rand

HET VERDICT VAN ONZE LEZERS

-

Jo Stakemborg­h: “Ongelukkig­e Masson”

“Wat ik graag zou willen weten, meneer Coppers. Waarom gunt u Michel Masson niet een beetje meer geluk?”, vroeg Jo Stakemborg­h uit Deurne. “Wat doet u die man toch aan? Waarom geeft u hem geen gelukkige relatie? Ik voel met hem mee. Ik begrijp Masson.” Toni Coppers: “Masson moest nu door een diep dal gaan om tot inzicht te komen, maar wees gerust, ik ga hem nog gelukkig maken.” Jo Stakemborg­h is tevreden. “Maar u moet hem ook niet veranderen, hè”, zegt ze nog. “Laat hem bijvoorbee­ld maar drinken. Hij moet zichzelf blijven.”

Jessy Van Strydonck: “Jonge, sterke vrouw”

“Ik had me al lang voorgenome­n om meer te lezen, maar het kwam er maar niet van. Ik vond er nooit de tijd voor”, vertelt Jessy Van Strydonck uit Deurne. “Toen ik de uitnodigin­g van Gazet van

Antwerpen zag, dacht ik: nu ga ik het écht doen. Ik had nog nooit iets van Coppers gelezen, maar ik vond het een fantastisc­h boek. Spannend, meeslepend, een jonge, sterke vrouw als hoofdperso­nage: ik heb er enorm van genoten. En deze avond was echt helemaal geweldig. Ik ben blij dat ik met de auteur heb kunnen praten en dat ik nu een gesigneerd boek heb.”

Wim Wienen: “Fan van het eerste uur”

Als hij de zaal binnen stapt, herkent Toni Coppers Wim Wienen uit Wilrijk meteen. “Ik ken hem via Facebook. Hij is een trouwe lezer”, zegt Coppers. “Ik ben inderdaad een fan van het eerste uur”, bevestigt Wienen. “Een paar boeken heb ik gemist, maar sinds Liese Meerhout in Antwerpen werkt, lees ik weer alles. Ik hou enorm van Coppers zijn schrijfsti­jl, heel menselijk, heel meeslepend. En dit boek is echt sterk, al vind ik het niet meteen een Liese Meerhoutro­man zoals op de cover staat. Dit boek gaat over Michel Masson. Hij is het echte hoofdperso­nage.”

 ??  ?? FOTO JORIS HERREGODS
FOTO JORIS HERREGODS
 ??  ?? FOTO JORIS HERREGODS
FOTO JORIS HERREGODS
 ??  ?? FOTO JORIS HERREGODS
FOTO JORIS HERREGODS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium