Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Smoothies voor elk moment van de dag

-

In haar drukke leven als carrièrevr­ouw en moeder wilde Angeline Dezitter geen keuzes maken. Haar zoektocht naar gezonde voeding resulteerd­e in Innerglow, dat bevroren smoothies verdeelt.

“Het gaat erom snel iets op tafel te kunnen zetten. Ikzelf ben al langer verhangen aan smoothies”, zegt Angeline Dezitter. “Omdat mensen rondom mij ook zochten naar de juiste balans in hun voe- ding, bleef ik ’s zondags verder experiment­eren.”

Met de hulp van nutritioni­ste Caroline van Doninck en mixologist Manuel Wouters van Sips ontwikkeld­e Angeline tien verschille­nde bevroren smoothies, die een volwaardig­e maaltijd kunnen vervangen.

Smoothie als ontbijt

“Ideaal ook als je een gezonder gewicht wil behouden of bekomen”, zegt de van geboorte Française, die voor de liefde (wat anders?) is blijven hangen in Antwerpen. “Intussen ben ik hier tien jaar en helemaal verknocht aan de stad en de levensstij­l hier.”

Volgens een eigen studie van Innerglow neemt 70% van de bevraagden een smoothie als ont- bijt. 15% neemt er ’s avonds een. “Of je laat het gewoon afhangen van de activiteit”, zegt Angeline. “Na het sporten lust ik graag een Avocaddict­ion, met onder meer koffie en avocado. Dat is ideaal voor de spieropbou­w. De kinderen geef ik na schooltijd elk een halve Pink Flamingo, met onder meer nectarine en acerola-kers. Ideaal als snoepje.”

Innerglow werkt samen met BioPlanet om kwaliteit en versheid te kunnen garanderen. Om dezelfde reden en de duurzaamhe­id ter wille, levert Innerglow slechts maandelijk­s per adres. Je kan bestellen per acht, twaalf of twintig cups. “De smaken kies je zelf op onze site. Elke cup van 500 ml bevat 300 ml bevroren smoothie. Mixen met een van onze biologisch­e melkproduc­ten (amandelmel­k, rijst-cocosdrink of sojamelk), en klaar. U kunt de smoothie even goed met koemelk mixen, maar opnieuw volgens de eigen studie wil meer dan de helft geen koemelk.

 ?? FOTO RR ?? Angeline Dezitter van Innerglow. “Smoothies zijn ideaal als je een gezonder gewicht wil behouden of bekomen.”
FOTO RR Angeline Dezitter van Innerglow. “Smoothies zijn ideaal als je een gezonder gewicht wil behouden of bekomen.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium