Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik voel dat f eestje nog altijd een beetje”

Jef Luyten en co vieren het behoud

-

Nijlen kon zich in de voorlaatst­e match tegen Eppegem verzekeren van het behoud in derde amateurkla­sse. De blauwwitte­n maakten het zichzelf nog onnodig lastig, maar haalden het uiteindeli­jk met 32. Achteraf volgde een groot feest.

“Ik weet er nog een beetje van”, begint Jef Luyten maandagmid­dag. “Het was een groot feest met DJ, randanimat­ie voor de kinderen, frieten,... Kortom met alles erop en eraan. Iedereen was dan ook opgelucht dat we het behoud hadden verzekerd. Dit was de match waar we twee weken naar uit hadden gekeken, het mocht niet meer mislopen.”

Uiteindeli­jk haalde Nijlen het, maar dat ging niet zonder slag of stoot. “Ik was ook blij dat ik mijn eerste doelpunt van het seizoen maakte na een mooie inspanning en dito voorzet van De Cnaep. Ik had in de krant gezegd dat ik nog ging scoren, ik heb dus woord gehouden ( lacht). Het stond toen 2-0 en alles leek in orde, zeker toen het wat later 3-0 werd. Maar plots werd het uit het niets 3-2 en in de laatste seconde miste Eppegem nog een grote kans. Gelukkig, want anders was het feestje toch minder plezant geweest. Al bij al ben ik ook tevreden over het seizoen. Ik heb slechts één match gemist, dus dat is goed. Vorig seizoen haalden we 39 punten. Nu hebben we er 38, dat is ook niet slecht. Rond Nieuwjaar leek het of we hoger zouden gaan eindigen. Daarom is die terugval zo jammer. Maar voor het seizoen zou iedereen voor deze plaats en puntentota­al getekend hebben.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium