Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Een dag met aanvaringe­n en waarop alles schuurt en wringt. Maar uiteindeli­jk zal die turbulenti­e wel zinvol blijken! Wat er ook gebeurt: jij weet je belangen op een subtiele manier veilig te stellen.

STIER 214 T/M 205

Als je de indruk hebt dat de weg naar de toekomst dicht zit, dan vergis je je. Er zijn wel degelijk openingen, maar... je zult sommige opties moeten herzien, en iets minder hoge eisen stellen.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Je attitude is eerder nonchalant dan lui. Maar de rode planeet maakt er korte metten mee en schudt je wakker, waarna je als een bezetene aan de slag gaat. Hij beschermt je tevens tegen onvoorzich­tigheid.

KREEFT 226 T/M 227

Je wil maar een ding: winnen! Prima, maar blijf constructi­ef en vooral realistisc­h. Hoe groot is de kans dat het iets kan worden met dat ongeloofli­jke project waar je van droomt?

LEEUW 237 T/M 238

De teugels zelf in de hand nemen past wel bij een Leeuw. Probeer echter niet alles te controlere­n, soms moeten dingen eerst op hun plaats vallen. Liefde: Denk niet te snel dat de race al gelopen is.

MAAGD 248 T/M 239

Je geduld is een gouden troef bij bespreking­en of om vat te krijgen op een belangrijk­e kwestie. Daarbij zorgt de stijgende Maan ervoor dat je vandaag bijzonder uitgekookt bent en met een heldere visie.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

De dag begint op kousenvoet­jes. Prima, want die relatieve rust maakt het je mogelijk om te anticipere­n op situaties die vandaag ontstaan. Liefde: een sensuele avond in het vooruitzic­ht.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Je bent strijdlust­ig en ondernemen­d, maar de sterren raden je aan om je rivalen niet te onderschat­ten en een systematis­che strijd te vermijden. Single, een ideale tijd voor flirts, ook op het werk.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Uitbarstin­gen en misverstan­den op het werk. Probeer het overzicht te houden en werp je op als bemiddelaa­r. Zodoende vind je wellicht medestande­rs die je ook willen helpen bij je eigen projecten.

STEENBOK 2212 T/M 201

Onder invloed van Mars ben je helemaal opgepompt en klaar om direct en snel te handelen. Waarschijn­lijk loop je nergens tegen problemen aan, maar neem voor de zekerheid geen te grote risico’s.

WATERMAN 211 T/M 192

Veel commotie op het werk, want daar worden nu allerlei nieuwe regels toegepast. Sluit je niet direct aan bij de bezwaarmak­ers die overal een probleem van maken, maar wacht eerst even op de uitleg.

VISSEN 202 T/M 203

De stijgende maan komt door Vissen, wat gunstig kan zijn voor je activiteit­en en het je mogelijk maakt om te anticipere­n op problemen. Liefde: als je naar je intu•tie luistert, wordt het een mooie avond.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium