Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Stad zoekt magische plekjes van Antwerpena­ar

Campagne Atypisch wil Antwerpen promoten buiten stads- en landsgrenz­en

- PATRICK VAN DE PERRE www.facebook.com/stadantwer­pen.

Antwerpena­ren kunnen hun meest magische plekjes delen en daarmee een prijs winnen. “Het project is een onderdeel van de campagne Atypisch, waarmee we de stad buiten onze grenzen willen promoten”, zegt de directeur marketing van de stad, Milan Rutten.

De campagne Atypisch, die twee jaar geleden werd gelanceerd, dient om de stad in de rest van België en het buitenland te promoten. “En hoe kan dat beter dan de Antwerpena­ren zelf hun meest magische plekken en unieke beleveniss­en te delen laten met anderen”, zegt Milan Rutten. “Dit weekend gaan we op stap met ijsjes. Als het weer meezit, delen we die zondag uit in de Scheldeboc­ht en maken we daar een filmpje van. Terwijl we dit doen, vragen we aan de mensen wat hun perfect Antwerps moment is, en de antwoorden tonen we in een filmpje op de sociale media”, gaat Rutten verder.

Origineels­te reactie

De komende maanden zullen er nog op verschille­nde andere plekken in de stad bezoekjes worden gebracht. Ook dan wordt mensen gevraagd wat hun favoriete plek is. “We hopen dat er veel mensen zijn die op hun favoriete plek in de stad willen vertellen waarom dat zo is, en wat hun meest magische of bijzonders­te moment daar is. Voor de origineels­te reactie hebben we trouwens een verrassing in petto. De winnaar krijgt dan de kans om zijn of haar atypisch moment te herbeleven, of om een nieuw moment te creëren”, weet Rutten nog.

 ?? FOTO STAD ANTWERPEN ?? De nieuwe affiches van Atypisch hangen sinds kort in de stad.
FOTO STAD ANTWERPEN De nieuwe affiches van Atypisch hangen sinds kort in de stad.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium