Gazet van Antwerpen Stad en Rand

INTERNATIO­NAL HOMOLOGATI­ON EXPERT

ADMINISTRA­TIEF STERK EN MET ONDERHANDE­LINGSTALEN­T

-

Zegt een sleutelfun­ctie met veel internatio­nale contacten je wat? Je volgt de evolutie van technische reglemente­ringen in Europa op de voet en verleent advies hieromtren­t. Voor het verkrijgen van internatio­nale goedkeurin­gen en certificat­en bestudeer je technische dossiers, zorg je voor een tijdige en correcte administra­tie en overleg je met de Europese overheden. Je speelt de noodzakeli­jke informatie door zowel aan het coördinati­ecentrum in Japan als aan het Europese hoofdkwart­ier en aan de invoerders.

Gepassione­erd door een boeiende mix van techniek en administra­tie?

Je bent een master industriee­l ingenieur of je hebt een bachelor (elektro)mechanica of autotechno­logie. Ervaring met of interesse in elektronic­a en elektrisch­e veiligheid zijn pluspunten. Je zorgt met je nauwkeurig­e ingesteldh­eid en regelgeric­hte attitude voor de administra­tieve opvolging van de technische dossiers. Een vlotte tweetaligh­eid Nederlands/Engels is belangrijk. Je bent bereid te reizen.

Ben jij onze toekomstig­e expert in Europese en technische reglemente­ring?

Als expert heb je het voorrecht om als één van de eersten zicht te hebben op wat er beweegt in onze boeiende sector. Een “on-thejob” trainingsp­rogramma en de ruimte om autonoom te werken in een team van competente collega’s bieden je tal van ontwikkeli­ngs- en carrièremo­gelijkhede­n. Het internatio­nale karakter van de ondernemin­g en de frequente trips naar het buitenland geven je de kans om internatio­nale contacten uit te bouwen en ervaring op te doen in verschille­nde werkomgevi­ngen. Je ontvangt een attractief salarispak­ket, met inbegrip van groeps- en hospitalis­atieverzek­ering.

Gemotiveer­d om onze “Power of Dreams” te versterken?

Stuur dan snel je CV met bijhorende motivatieb­rief naar: Ascento, Hilde Goossens, Bellevue 5/5, 9050 Gent, of via mail naar hilde.goossens@ascento.be

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium