Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Status Quo Vraagteken­s

-

VRT

Frank Raes kan op maandagavo­nd blijven spelen met zijn drukscherm­en. Het magazine Extra Time gaat gewoon door op Canvas. De VRT kan ook clips van wedstrijde­n met een kleine vertraging uitzenden op zijn website.

Franstalig­e partners

Aan Franstalig­e kant verandert er niet veel. VOO blijft de live uitzending­en houden, RTBf heeft de samenvatti­ngen, de Super Cup en het magazine La Tribune.

Cafébezoek­ers

Telenet, VOO en eventueel Proximus zouden ook de horecarech­ten op de Jupiler Pro League binnenhale­n. De cafébezoek­ers zullen dus niet in de kou blijven staan.

Proximus

De andere grote telecomope­rator haastte zich om te zeggen dat het “in de komende dagen” een overeenkom­st zal afsluiten. De kans dat er volgend seizoen geen voetbal op Proximus te zien is, is klein omdat de operator het zich simpelweg niet kan permittere­n het voetbal op te geven. Alleen zal dat aan een hogere kost gebeuren die mogelijk wordt doorgereke­nd aan de abonnees.

Orange

Omdat de rechten niet-exclusief worden verkocht, kan ook Orange een gooi doen naar de voetbalrec­hten. De operator buigt zich over die vraag en kan de kassa van de Pro League nog meer doen rinkelen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium