Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Lesley-Ann Poppe verliest derde kindje na twee maanden zwangersch­ap

- (dvg)

Het moest een heuglijke gebeurteni­s worden voor haar jonge gezin, maar eindigde in een drama: LesleyAnn Poppe (38) heeft twee weken geleden een miskraam gehad. Dat maakte ze gisteren zelf bekend in

Story.

Amper een achttal weken na de geboorte van zoontje Gabriël bleken Lesley-Ann en haar man Kevin (29) in verwachtin­g van hun tweede kindje. Maar na twee maanden zwangersch­ap liep het mis.

“Een harde klap”, vertelt LesleyAnn ons aan de telefoon. “Kevin en ik wisten het nieuws zelf nog maar pas toen het gebeurde. We wilden snel weer zwanger worden na de komst van Gabriël, maar dat het zo snel zou lukken, hadden we niet verwacht. Maar Moeder Natuur heeft er jammer genoeg anders over beslist. Wat er precies is fout gelopen, weet ik niet. Vermoedeli­jk was mijn lichaam er nog niet klaar voor, zo snel na mijn vorige bevalling. Maar ik probeer het positief te be- kijken: als dit na zes maanden zwangersch­ap gebeurd zou zijn, was dat nog pijnlijker geweest.”

Trouwfeest voorbereid­en

Lesley-Ann laat haar hoofd niet hangen. “Je moet leren omgaan met tegenslage­n. Kevin en ik hebben zo veel redenen om gelukkig te zijn met Gabriël en Benjamin (Lesley-Anns 10-jarige zoontje uit

een eerdere relatie, red.). Als ik nu iets zeker weet, dan wel dat ik nog een derde kindje wil. Maar ik wacht best nog even, zodat mijn lichaam de tijd krijgt om te herstellen. En nu kunnen we ons trouwfeest in Las Vegas voorbereid­en. Het zag ernaar uit dat we het moesten uitstellen door mijn zwangersch­ap, maar nu kan het dus toch volgende maand plaatsvind­en.”

 ?? FOTO PHOTO NEWS ?? LesleyAnn met haar man Kevin en zoontjes Gabriël en Benjamin (10).
FOTO PHOTO NEWS LesleyAnn met haar man Kevin en zoontjes Gabriël en Benjamin (10).

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium