Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20- 4

Single pas op, want je fantasie slaat soms op hol. Je wordt misschien verblind door de fascinatie die iemand op jou uitoefent. Verder dit weekend: Lekker eten, een goede sfeer en goed gezelschap.

STIER 21- 4 T/M 20-5

Single, in de liefde komt er steeds meer duidelijkh­eid maar houd het hoofd koel want de bocht die nu komt, kan beslissend zijn. Als koppel is de positieve houding van je partner een geweldige steun.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21- 6

Single, Venus bedeelt je rijkelijk met gunsten. Als je uitgaat staan je onverwacht­e, maar wel leuke dingen te wachten. Heb je een partner, praat dan met over elkaar over jullie ideeën.

KREEFT 22- 6 T/M 22-7

Ga niet dwarsligge­n! De opmerkinge­n van je partner zijn juist bedoeld om je te helpen met een situatie waar je zelf niet uit komt. Single, alles gaat naar wens maar maak er geen misbruik van.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je ontploft bijna, zo razend word je van iemands negatieve houding. Maar misschien overdrijf je het een beetje en is het niet zo erg als jij het voorstelt. Je partner heeft er meer oog voor.

MAAGD 24-8 T/M 23- 9

Haal die bijna vergeten plannetjes nog eens tevoorschi­jn en maak werk van je ideeën. Je partner ziet het helemaal zitten. Single, neem geen enkel risico met je relaties van dit moment.

WEEGSCHAAL 24- 9 T/M 23-10

Je hoofd staat naar feesten en je kiest ongetwijfe­ld voor pret en plezier. Prima, zolang je maar niet vergeet om je partner daar bij te betrekken. Single, je hebt alle reden om alles door een roze bril te zien.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Samen met je geliefde maak je toekomstpl­annen. Voor sommige Schorpioen­en is dit het moment om een officieel tintje aan hun relatie te geven. Single, ben niet naïef maar laat de mooie kansen niet schieten.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Gisteren werkte de Maan je nog tegen, maar vandaag legt ze je in de watten. Single, je dacht dat je een blauwtje had gelopen maar dàn gebeurt er iets dat je niet zag aankomen!

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Er lijkt wat onverschil­ligheid in je relatie te zijn geslopen. Het vuurtje is nog niet uit maar je moet het wel af en toe oppoken! Single, overdrijf het niet met die houding van “we zullen wel zien”.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Zelfs voor de meest verstokte vrijgezel kan het vandaag liefde op het eerste gezicht zijn. Maar is het een kans of een valstrik? Hoe intens je gevoelens ook zijn, neem er alle tijd voor.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Het is niet zeker dat je de juiste antwoorden krijgt als je de plannen van je naasten probeert te raden. Misschien willen ze gewoon met rust gelaten worden, en zeggen ze maar iets.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium