Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204 Een dag die plenty mogelijkhe­den biedt, die natuurlijk niet allemaal evenveel opleveren. Wees selectief en kies de beste optie. Liefde: je zegt geen nee tegen de ondeugende plannetjes van je partner.

STIER 214 T/M 205 Als je hulp of goede raad wordt aangeboden, zet dan je koppigheid opzij en ga er op in. Het lijkt vandaag behoorlijk druk te worden en als je denkt alles alleen te kunnen doen, vergis je je.

TWEELINGEN 215 T/M 216 Alles wijst erop dat je de kans krijgt om iets nieuws aan te pakken, of dat je betrokken raakt bij een mooi project. Denk er niet te lang over na! Single, een uitnodigin­g komt als een verrassing. KREEFT 226 T/M 227 Vastberade­nheid en ambitie zijn je sterke punten. Je maakt verstandig­e keuzes en gaat er direct mee aan de slag. Single, als je geliefde je wensen niet deelt, zou je er misschien afscheid van moeten nemen.

LEEUW 237 T/M 238 Vandaag kan je schitteren, je competenti­es laten zien en een lange neus trekken naar de concurrent­en. Maar eerst moet je de armen uit de mouwen steken, de rest volgt pas daarna.

MAAGD 248 T/M 239 Voeg wat trucs en listigheid toe aan je ambities en probeer het grote plaatje te overzien. Je krijgt de kans en de middelen om je ideeën in praktijk brengen, en om nieuwe mogelijkhe­den te onderzoeke­n. WEEGSCHAAL 249 T/M 2310 De stijgende Maan is je goed gezind, en niets lijkt aan je aandacht te ontsnappen. Je maakt heldere keuzes en anticipeer­t op moeilijke situaties. Single, zoek de grenzen van wat kan niet te nadrukkeli­jk op.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211 Je lijkt geen grote problemen te ondervinde­n, maar als je bespreking­en voert blijven geduld en doorzettin­gsvermogen toch belangrijk. Liefde: iemand zet je onder druk om snel te antwoorden. Hap je toe?

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112 Het gaat allemaal best aardig en met energie en wilskracht kom je een heel eind. Probeer je in te dekken tegen ongrijpbar­e factoren. Liefde: door je gemopper maak je het thuis niet gezelliger. STEENBOK 2212 T/M 201 Het getal 17 kan voor jou een geluksgeta­l zijn. Je projecten en activiteit­en worden ondersteun­d maar dit betekent niet dat je de duivel kan verzoeken. Single, ‘de’ ontmoeting kan zomaar plaatsvind­en.

WATERMAN 211 T/M 192 Je krijgt misschien een moeilijke opdracht maar je pakt het goed op en levert perfect werk af. En ook nog binnen de gestelde tijd! Je laat iedereen verbaasd staan en zet jezelf op de kaart.

VISSEN 202 T/M 203 Zet je angsten opzij! Probeer het eens met gewaagde improvisat­ies, een originele benadering en ben niet bang om een keer een foutje te maken. Neem je dat vandaag voor, het succes wacht je al op.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium