Gazet van Antwerpen Stad en Rand

VERMISTEN

- (sdb)

Olivia Campbell (15)

Ze was met haar vriend Adam naar het optreden getrokken. Adam is gisteren in de loop van de dag gevonden in een ziekenhuis. Maar Olivia was nog altijd spoorloos. Haar moeder Charlotte deed op televisie een wanhopige oproep, in de hoop snel nieuws van haar dochter te hebben. Ze hadden elkaar nog gehoord kort voor het optreden begon, vertelde ze. “Olivia amuseerde zich. Ze bedankte me nog omdat ze naar het optreden was gemogen.” Maar dan was er de aanslag en kreeg ze Olivia niet meer aan de lijn.

Nell Jones (14)

Ze had een blessure aan de ligamenten en daarop liep ze op krukken. Maar dat was voor Nell Jones (14) geen reden om het concert van Ariana Grande te missen. Het meisje uit Knutsford, ten zuiden van Manchester, is echter spoorloos sinds de aanslag. Vrienden lanceerden meteen de hashtag #PrayForNel­l, en haar familie trok naar Manchester om haar te zoeken. Gisteravon­d was er nog geen nieuws.

Martyn Hett (29), vermist

Martyn Hett (29) was een prmanager en stond op het punt om “de reis van zijn leven” te maken naar Amerika. Hij zou twee maanden weg blijven. De voorbije dagen had hij afscheid genomen van zijn vrienden. Maar eerst wilde hij nog het concert van Ariana Grande meepikken. Zijn ouders hoorden van vrienden dat ze hem uit het oog verloren. Sinds de aanslag is zijn gsm onbereikba­ar.

Chloe Rutherford (17) en Liam Curry (19)

Ze waren nog jong, maar ze waren erg aan elkaar verknocht. Liam noemde Chloe zijn “rots”. Een rots waar hij steun vond nadat hij zijn vader eerder dit jaar aan kanker had verloren. Het concert van Ariana Grande moest hem helpen om even zijn zinnen te verzetten. “Chloe was geweldig voor hem”, zei een familielid gisteren.

Laura Macintyre (15) en Eilidh MacLeod (14)

Ze zijn afkomstig van het Schotse eiland Barra, de vriendinne­n Laura en Eilidh. Het concert in Manchester moest een van de hoogtepunt­en uit hun jonge leven worden. Het allereerst­e concert voor Laura. Een verjaardag­scadeau voor Eilidh. Iets dat ze samen zouden beleven, als beste vriendinne­n. “Ik heb nog lang geaarzeld voor ik haar durfde te laten gaan”, zei de vader van Laura gisteren. “Maar ze was zo gelukkig dat het mocht.”

 ??  ?? FOTO RR
FOTO RR
 ??  ?? FOTO RR
FOTO RR
 ??  ?? FOTO RR
FOTO RR
 ??  ?? FOTO RR
FOTO RR
 ??  ?? FOTO RR
FOTO RR

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium