Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Anderlecht hoopt op Matz Sels

- (gegy, jug)

Anderlecht heeft bij de entourage van Matz Sels gepolst of die geïnteress­eerd is in een uitleenbeu­rt aan de Brusselse club. De keeper zit bij Newcastle op een zijspoor en wil volgend seizoen weer ergens aan spelen toekomen.

Nu F rank Boeck x na een rug operatie de start v an v olgend seizoen zal missen, gaat paarswit mo

gelijk op zoek naar een nieuw e doel

man. Boeckx werd gisteren g eopereerd aan de rug en staat 3 ,5 maanden aan de kant. Daardoor lonkt Anderlecht naar Matz S els. P aarswit polste een tijdje g eleden bij de entourage van de Antwerpena­ar of het een mogelijkhe­id is om hem t e huren wanneer de club op een bepaald moment een nieuw e k eeper nodig heeft. Dat moment is aangebroke­n, nu blijkt dat Frank Boeckx de c ompetities­tart v an v olgend s eizoen mist.

In januari sloot Sels een terugkeer naar België nog uit omdat hij niet zomaar wilde opgeven bij Newcastle, maar op dit moment z egt hij t egen niets bij voorbaat neen. Hij was de laatste weken van de competitie slechts derde keeper en wil met het oog op een WK selectie v olgend seizoen absoluut ergens aan spelen toekomen. Omdat The Magpies een jaar geleden ruim 6 ,5 miljoen eur o betaalden aan AA Gent de duurste doelman in de clubg eschiedeni­s van Ne wcastle lijk t een uitleenbeu­rt de ide ale oplo ssing t e zijn voor Sels. Ook al omdat hij nog een contract hee ft t ot 2 021. O ok een drietal buit enlandse club s inf ormeerden al naar Sels.

Mile S vilar blijft bij Anderlecht , want hij wil niet uitg eleend worden. Maar Davy Roef die terugkeert van een uitleenbeu­rt aan Deportivo wil vertrekken. Wat er met R ubén gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. Manager Herman V an Holsbeeck maakt zich sterk dat “hij z al blijven als wij dat vr agen”, maar de vr ouw van R ubén wil gr aag t erugkeren naar Spanje.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium