Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Gunstige invloeden van de Maan in Ram maken dat je goed anticipeer­t op de acties van je rivalen en met grote passen vooruitkom­t. Financieel levert het niet onmiddelli­jk iets op, maar dat komt nog.

STIER 214 T/M 205

Je bent geen liefhebber van compromiss­en maar vandaag sluit je ze, omdat je je doel wilt bereiken. Doe het met een glimlach, dan gaat het nog beter. Single: zet kleine frustratie­s van je af.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Stel je niet angstig of terughoude­nd op maar ben optimistis­ch en ga er voor. Single, vergis je niet in stille wateren. Je zou wel eens behoorlijk (maar wel aangenaam) verrast kunnen worden.

KREEFT 226 T/M 227

Vandaag staan ontmoeting­en en voorstelle­n op het programma. Misschien ontstaat een perspectie­f waarbij het buitenland een rol speelt. Overigens vragen ze zich thuis af hoe jij de zomervakan­tie ziet.

LEEUW 237 T/M 238

Welke Leeuw droomt er nou niet van om kampioen te worden? Vandaag kunnen fantasieën waarheid worden, en niet eens omdat jij richting succes koerst! Het succes lijkt jou juist op te zoeken.

MAAGD 248 T/M 239

Door zelfverzek­erd en efficiënt te handelen, kan je de balans in jouw voordeel laten uitslaan. Als je daarbij ook nog rekening houdt met de anderen, hoef je geen kritiek te vrezen.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Omdat je razendsnel denkt en goed schakelt, weet je precies welk idee goed zal vallen en bij wie je ervoor moet zijn. Single, tijd voor een strategisc­he zet want de zevende hemel is heel dicht bij.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Ideeën en vastberade­nheid heb je genoeg, maar laat ze wat meer zien. Des te groter immers het vertrouwen dat je dan krijgt. Je kansen worden nog groter door een onverwacht­e ontmoeting.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Op deze kolkende dag kunnen de hoogtepunt­en heel hoog, en de dieptepunt­en heel diep zijn. Maak je geen zorgen, blijf positief en kalm want aan het einde van de middag wordt het evenwicht hersteld.

STEENBOK 2212 T/M 201

Zakelijk gezien heb je geen klagen en de relatie met collega’s is goed. Maar toch is het veiliger om niet te veel te vertrouwen op mensen waarvan je de zwakheden niet kent. Liefde: eendracht.

WATERMAN 211 T/M 192

Een gunstige dag voor de ontwikkeli­ng van je idee‘n, zolang je niet te geïsoleerd werkt. Zoek de samenwerki­ng! Liefde: stel je niet te koppig op. Doe je dat toch, dan word je nergens voor uitgenodig­d.

VISSEN 202 T/M 203

Omdat je efficiënt en behulpzaam bent, loop je ook het risico dat de vervelende klusjes op jou worden afgeschove­n. Laat het niet toe! Je ‘nee’ wekt misschien verbazing, maar jij hebt in elk geval je rust.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium