Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

De maan is weer begonnen aan een dalende cyclus: reden om je intuïtie te wantrouwen en na te denken over elke situatie. Liefde: Je herontdekt misschien gevoelens die je al bijna was vergeten.

STIER 214 T/M 205

Ongetwijfe­ld heb je goede kaarten in de hand en krijg je de kans om je zienswijze duidelijk te maken. Een minder puntje is dat je humeur wisselvall­ig is, want dit kan tot aanvaringe­n leiden.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Je staat onder druk en krijgt tegenstand. Dat maakt het er voor jou niet gemakkelij­ker op en kan je onzekerhei­d vergroten. Single, je lijkt niet meer te willen wachten en onthult je gevoelens.

KREEFT 226 T/M 227

De Maan geeft voeding aan je optimisme. Pas op dat je daardoor de gewenste situatie niet verwart met de werkelijke situatie. Single, als je op een wolkje zat, lijk je daar vandaag van af te vallen.

LEEUW 237 T/M 238

Neem wat gas terug en stel je tevreden met wat je al hebt. Als je vandaag probeert om zaken te forceren, bereik je je doelen waarschijn­lijk niet en maak je ook nog vijanden.

MAAGD 248 T/M 239

Het wordt alles of niets, erop of eronder, zwart of wit. Je bent zo zeker van je zaak dat je weigert om de minste concessie te doen. Toch komt die harde opstelling het resultaat niet ten goede.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

De week maakt een vliegende start, vooral omdat je verleideli­jke idee‘n hebt die de belangstel­ling en nieuwsgier­igheid van de anderen prikkelen. Gevolg is wel dat ze je de oren van het hoofd vragen.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Een vervelend sfeertje, de minste vergissing wordt hard bestraft en echte communicat­ie zit er niet in. Houd je dan maar alleen bezig met de lopende zaken, en zoek de confrontat­ie niet op.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Een paar kleine tegenslage­n waar je geen drama van moet maken. Concentree­r je op je doelen en blijf zorgvuldig. Vanavond word je verscheurd tussen wat je moet doen en wat je wil doen.

STEENBOK 2212 T/M 201

De dalende Maan legt je vandaag niets in de weg, eerder het tegendeel! Ze spoort je aan om tempo te maken en de bakens te verzetten. Single, een aardige ontmoeting op vriendscha­ppelijk niveau.

WATERMAN 211 T/M 192

Je zit boordevol idee‘n en zou het liefst zo snel mogelijk tot actie over gaan. OK, maar houd je op de achtergron­d en maak je concurrent­en niet wakker. Single, je laatste flirt wil duidelijk meer.

VISSEN 202 T/M 203

Het lijkt een bijzonder drukke dag te worden, je wordt bedolven onder het werk. Ben niet te trots en probeer niet om alles alleen te doen. Om je heen zijn er genoeg die je kunnen helpen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium