Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Kampioenen­film al vierde keer op Eén

-

Zomer op tv, dat zijn gegarandee­rd herhalinge­n van De Kotmadam en F.C.

De Kampioenen. Dit jaar is dat niet anders.

VTM

De zender herhaalt reeksen 5 tot 8 van

De Kotmadam, waarover Katrien Devos vorig jaar nog sakkerde dat het al jaren geleden was dat die nog werden uitgezonde­n. Men kiest deze zomer dus niet voor de gebruikeli­jke heruitgave van de allereerst­e jaargangen. Op maandag is inspecteur Van In opnieuw van de partij. Het achtste en voorlaatst­e seizoen van de Brugse reeks

Aspe met Herbert Flack start begin juni.

Eén

Van De Kampioenen worden op Eén enkele jaargangen van begin jaren 2000 hernomen. Deeerste film Kampioenen Zijn Blijft Plezant! staat op 18 juni op het programma. Opmerkelij­k: deze film werd het voorbije jaar ook al heruitgezo­nden op 31 augustus en 31 december. Onder de noemer De Leukste Beste Vrienden worden aflevering­en uit diverse jaargangen van Beste Vrienden gebundeld, terwijl u ook Het Beste van Tom Waes te zien krijgt. Daarin zitten aflevering­en onder andere Reizen Waes en Tomtestero­m. De zender herneemt deze zomer op vrijdag ook een aantal aflevering­en van Britse politieree­ksen. In juni gaat het om het vierde seizoen van DCI Banks.

Vier

Heruitzend­ingen van goed scorende eigen producties, waaronder Stukken van Mensen, The Sky is the Limit, Topdokters en Achter de Rug.

Canvas

De BBCreeks Sherlock begint weer van voor af aan op zaterdag 10 juni. De Noorse politieke reeks Occupied palmt met dubbelafle­veringen de vrijdagavo­nd in.

 ??  ?? 1. De VRT zendt de matchen van de Red Flames uit. 2. Chef in je Oor (Vier). 3. De Leukste Beste Vrienden (Eén).
4. Telefacts Zomer (VTM). 5. De Amerikaans­e CIAreeks Allegiance (Q2). 6. FC De Kampioenen (Eén).
1. De VRT zendt de matchen van de Red Flames uit. 2. Chef in je Oor (Vier). 3. De Leukste Beste Vrienden (Eén). 4. Telefacts Zomer (VTM). 5. De Amerikaans­e CIAreeks Allegiance (Q2). 6. FC De Kampioenen (Eén).

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium