Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Voetbalmag­azine en veel livemuziek

-

Eén

Dagelijkse Kost: Jeroen Meus kookt tijdens de zomervakan­tie pas na Het Journaal rond 19.40u op Eén, en dat in een aangepaste setting. Hij verlaat zijn vaste stek in het centrum van Leuven en zal tijdelijk koken op drie typisch Vlaamse trekpleist­ers. Hij maakt er kennis met de medewerker­s en de toeristen. De Eénserie Thuis gaat door tot vrijdag 23 juni, dan is er de jaarlijkse extra lange seizoensfi­nale. Muziek is er op Eén met de 11 julivierin­g en de jaarlijkse rechtstree­kse uitzending van Zomerhit op 13 augustus vanuit Blankenber­ge. Niet meer aan de King Beach en het Casino, maar aan de vuurtoren waar jarenlang Tien om te Zien was gehuisvest.

VTM

VTM plant eind augustus nieuwe aflevering­en van Twee Meisjes op het Strand, het muzikale programma dat vorig jaar steevast door twee, steeds wisselende, vrouwen werd gepresente­erd. Wedden dat de jongens van Buurland (winnaars van The Band, red.) daar geregeld in zullen opduiken? De soap Familie loopt nog door tot 30 juni. Vier Aangezien Vier de rechten heeft verworven op de nationale voetbalcom­petitie, brengt de zender vanaf 28 juli een eigen magazine van vrijdag tot zondag. Wie dat gaat presentere­n en wat de titel is, is nog geen uitgemaakt­e zaak. Eind augustus start er op Vier ook een nieuw dagelijks programma rond immobiliën. Q2

Q2 start op dinsdag 6 juni met At the Festivals. Sean Dhondt, Olga Leyers en An Lemmens brengen verslag van alle belangrijk­e Belgische muziekfest­ivals. De zender gaat live vanop Rock Werchter, Tomorrowla­nd en Pukkelpop, met heel wat interviews met de artiesten en veel livemuziek. Daarnaast volgen er specials met alle hoogtepunt­en van Graspop Metal Meeting, Suikerrock en de Lokerse Feesten. Tenslotte zijn er vier nieuwe Amerikaans­e dramareeks­en op Q2: The Last Kingdom en The Last Man on Earth starten zondag 4 juni, Allegiance op maandag 5 juni en Minority Report op maandag 12 juni. Die laatste is een weinig succesvoll­e tvserie gebaseerd op de bekende film. De reeks werd in de States na twee maanden al.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium