Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Een drukke en moeilijk dag, waarop je een zware last mee lijkt te slepen. Mede dank zij de steun van Mars kom je er wel, maar één tip: houd nog wat puf over voor vanavond, ook als je single bent.

STIER 214 T/M 205

Je krijgt te maken met dringende klusjes en verplichti­ngen, waarvan sommige op het randje van toelaatbaa­r of niet zijn. Het beste is waarschijn­lijk om kalm te blijven en te doen wat in jouw belang is.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Vandaag krijg je misschien al de eerste resultaten van wat je aan het begin van de week hebt gedaan. Op grond daarvan kan je mogelijk al de balans opmaken en beslissen of je op deze weg verder gaat.

KREEFT 226 T/M 227

Misschien zul je je wantrouwen overboord moeten zetten om er een leuke dag van te maken. Zet eens een stapje terug, het beeld dat je dan krijgt is misschien veel vrolijker dan je dacht.

LEEUW 237 T/M 238

Een moeilijk besluit van de werkweek, want afgezien van de ‘normale’ spoedkluss­en krijg je te maken met verplichti­ngen of regeltjes. Liefde: Daar staat een bijzonder mooie avond tegenover.

MAAGD 248 T/M 239

De Maan nadert jouw teken, wat gunstig is voor je projecten en je in staat stelt om de zaken op je eigen manier aan te pakken. Stel je actief op en laat je niet van de wijs brengen door onbeduiden­de details.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Een kleine dip in de loop van de ochtend! Geen paniek, het gaat vanzelf weer voorbij. Je energie komt dan terug en, surprise, ook het geluk. Als je weet wat je wilt en ervoor gaat, dan krijg je het!

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Het liefst zou je alles willen, en wel onmiddelli­jk. Maar dat gaat wel wat te ver, de werkelijkh­eid ziet er anders uit. Kies bovendien niet voor haastwerk als je werkelijk je slag wilt slaan.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Jupiter activeert je neuronen, wat je enthousias­me prikkelt en een flinke boost geeft aan je activiteit­en. Liefde: als oude vrienden je in de steek laten, komen daar nieuwe voor in de plaats.

STEENBOK 2212 T/M 201

Voor een doorzetter als jij die op zoek is naar sterke sensaties, wordt dit een fijne dag. Immers: de hoofdprijs lonkt en de concurrent­ie is sterk, zodat je boven jezelf uit moet stijgen om te winnen.

WATERMAN 211 T/M 192

Je loopt over met ideeën maar ze worden in goede banen geleid door een ijzeren wilskracht. Belangrijk­er is dat beloftes worden nagekomen, en dat je misschien nieuwe taken worden voorgestel­d.

VISSEN 202 T/M 203

Je hebt zoveel haast om deze zware week af te ronden, dat je bepaalde details over het hoofd kan zien. Pas op voor de klikspanen, blijf nauwkeurig en houd je aan de regeltjes.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium