Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Goed nieuws als je single bent, want Venus vergroot je verleiding­skracht. Een buitenkans­je als je op zoek bent naar iemand en anders word je, zonder het te willen, zelf een doelwit...

STIER 214 T/M 205

Als je het moeilijk vindt om anderen in vertrouwen te nemen, dan verleid je en... trekt een rookgordij­n op. Prima als je alleen wilt blijven, maar anders zul je je toch een beetje moeten blootgeven.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Als je probeert om je partner jaloers te maken, is dat voor jou misschien een spelletje maar je speelt met vuur! Denk eraan dat de reactie enorm fel kan zijn. Single, Venus maakt je extra populair.

KREEFT 226 T/M 227

Single, Venus probeert jouw jagersinst­inct weer aan te wakkeren, maar alleen voor de goede zaak. Toevallig is iemand in je omgeving erg gevoelig voor je charmes, en die gaat nu door de knieën.

LEEUW 237 T/M 238

Single, alles lijkt als gesmeerd te lopen en op het gebied van de liefde lig je goed in de markt. Bind je echter niet te snel en maak duidelijk dat je niet in een kooitje gestopt wil worden.

MAAGD 248 T/M 239

De dalende Maan kan tot spanningen leiden en een bron van onbegrip zijn. Met een klein beetje zelfcontro­le, vriendelij­kheid en begrip kunnen de plooien echter worden gladgestre­ken.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Vanaf vandaag lijkt je liefdeslev­en een opgaande curve te vertonen, maar aanwijzing­en van de kosmos zijn geen blanco cheque. Om succes te hebben zijn tederheid, begrip en tolerantie een voorwaarde .

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Pas op, een ontregelen­de factor lijkt bijna ongemerkt je leven binnen te glippen. Welke vorm dit heeft is niet duidelijk maar wees op je hoede en probeer je stemmingen onder controle te houden.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Single, je wilt het graag iedereen naar de zin maken en vlindert vandaag van bloem naar bloem. Je sprokkelt wat flirts bijeen, maar zonder daarbij iemands hart te veroveren.

STEENBOK 2212 T/M 201

Single, vandaag kan een keerpunt in je leven zijn. Misschien wordt een relatie ‘officieel’ of zet je na een eerdere teleurstel­ling de eerste stap naar een nieuwe toekomst vol mooie beloftes.

WATERMAN 211 T/M 192

Aan energie heb je vandaag geen tekort en je gebruikt hem goed door van alles te organisere­n voor de mensen in je kringetje. Single, laat jezelf meedrijven op de stroom en stel niet te veel vragen.

VISSEN 202 T/M 203

Single, Venus is je goedgezind, dus zet je gebruikeli­jke reserves, voorzichti­gheid en verlegenhe­id even opzij. Als je je voorneemt om iets te maken van je liefdeslev­en, dan lukt dat ook!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium