Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204 Snel reageren is een must, want al die mooie kansen van vandaag mag je niet laten schieten. Denk eraan dat de concurrent­ie fel is. Liefde: kom je beloftes na, want anders zul je het berouwen.

STIER 214 T/M 205 Alleen riskante acties leveren iets op. Mooi: Jij hebt de middelen, kan verstandig­e besluiten nemen en hebt de mogelijkhe­id om snel tot actie over te gaan. Liefde: je partner heeft je steun nodig.

TWEELINGEN 215 T/M 216 Een ongelukkig­e en afmattende dag. Je moet wel héél gemotiveer­d zijn om je werk goed te kunnen doen. Als je niet in topvorm bent, doe je er verstandig aan om een goede planning te maken. KREEFT 226 T/M 227 Gunstige invloeden van de Maan! Je begint aan een stimuleren­de fase die je de energie en het zelfvertro­uwen geeft om een succes te maken van je ideeën. Single: recente gesprekken wijzen op een toenaderin­g.

LEEUW 237 T/M 238 Energie genoeg, maar door de negatieve werking van de Maan dreig je van een mug een olifant te maken. Denk rustig na als er een probleem ontstaat en beschouw dat niet als verloren maar als gewonnen tijd.

MAAGD 248 T/M 239 De concurrent­ie staat te dringen om werk van jou over te nemen, maar het ligt bepaald niet in je aard om ook maar een centimeter terrein prijs te geven. Je slijpt de messen en gaat in de tegenaanva­l. WEEGSCHAAL 249 T/M 2310 De sterren steunen je in alle opzichten. Wil je dus iets nieuws beginnen, zaken op een andere manier aanpakken, of nieuwe contacten benaderen dan is dit jouw dag. Ook in de liefde!

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211 Misschien dringt de tijd, en word je onder druk gezet om snel te beslissen. Toch zul je je verstand moeten blijven gebruiken en nadenken over hoe je je doelen het beste kan bereiken.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112 Een prettige sfeer met veel ontmoeting­en en goede gesprekken. Probeer zo snel mogelijk in te schatten van welke nieuw aangeknoop­te relaties je ook later nog veel plezier kan hebben. STEENBOK 2212 T/M 201 Kansen genoeg, maar het gaat om de vraag hoe je daar mee omgaat. Vermijd impulsieve reacties, blijf kritisch en reken op je intuïtie om een onderschei­d te maken tussen wat zinvol is en wat niet.

WATERMAN 211 T/M 192 Mooie ontwikkeli­ngen op het werk, maar allemaal tamelijk ver in de toekomst. Single, voor sommigen ben je een raadsel en om je te begrijpen wordt alles onder de loep gelegd: hoe je kijkt, praat en je gedraagt.

VISSEN 202 T/M 203 Een trage ochtend, waarop je met de rem erop werkt. Maar als je het goede tempo eenmaal te pakken hebt, maak je de verloren tijd snel goed. Liefde: Verwennen is één ding, iemand verstikken iets anders.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium