Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Alles loopt op rolletjes. De klussen die jou zijn toevertrou­wd handel je met groot gemak af, en ondertusse­n knoop je nieuwe contacten aan. En als kers op de taart is ook de avond meer dan geslaagd.

STIER 214 T/M 205

Waar het vandaag om draait is dat het werk wordt afgemaakt, zodat de balans kan worden opgemaakt en er correcties aangebrach­t kunnen worden. Liefde: matig je hartstocht, maar niet je wensen.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Een tweeslacht­ige dag. Op het werk lijk je totaal niet begrepen te worden en moet je alles uitvoerig uitleggen. Soms kan dat erg vervelend zijn. Daar staat echter een relaxte avond tegenover.

KREEFT 226 T/M 227

Gunstige invloeden vergroten je flair. Daar kan je vandaag dus op rekenen! Single, als je te veel druk uitoefent, kan de blijdschap over je recente verovering snel omslaan in teleurstel­ling.

LEEUW 237 T/M 238

Je beschikt over sterke troeven: kennis, een portie geluk, energie en intuïtie. De lichten staan op groen, dit moet wel een succesdag worden. Single, een oude liefde komt je op het spoor. Wat wil jij?

MAAGD 248 T/M 239

Je straalt zelfvertro­uwen uit en weet precies wat je moet zeggen en hoe. Die welspreken­dheid stelt je in staat om bepaalde zaken op een rijtje te zetten, en misschien ook om iemand terecht te wijzen.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Geen druk, maar wel kansen! Dat kan je ertoe brengen om initiatiev­en te nemen of bepaalde kwesties weer leven in te blazen. Werk op de achtergron­d en probeer zoveel mogelijk opties open te houden.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

De Maan in Schorpioen is gunstig voor jou, maar laat je er niet toe verleiden om alles overhoop te halen. Je presteert het beste als je alleen de lopende zaken afhandelt, en niet meer.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Een afmattende dag waarop je alleen op jezelf kan rekenen. Doseer dus je energie en pak niet te veel dingen tegelijk aan. Single: toenaderin­g met iemand in de familie is sterk aan te raden.

STEENBOK 2212 T/M 201

Als je een einde wilt maken aan de tegenwerki­ng, kan je daar beter over zwijgen en je plannen op de achtergron­d uitvoeren. Anders slaan je rivalen ongetwijfe­ld de handen ineen om een blok tegen jou te vormen.

WATERMAN 211 T/M 192

Een negatieve dag waarop je niet moet rekenen op toevalstre­ffers, en alleen kan vertrouwen op je eigen harde werken. Single, iemand die je in vuur en vlam hebt gezet staat opeens bij jou op de stoep.

VISSEN 202 T/M 203

Leren, begrijpen en praten is wat vandaag telt. Sla je vleugels uit en ben nieuwsgier­ig. Zo kan je nieuwe contacten aanknopen, die je in de toekomst enorm van pas kunnen komen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium